Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez bayeczna
ostatnio mnie sąsiadka pocieszyła że jej to prawie 4 miesiące tak włosy leciały córkę ma 9 miesięczna teraz i trochę si e zaczelo uspokajać, ja to po takim czasie chyba łysa zostane
co ja bym oddała za lampkę wina różowego albo chociażby grzańca w taki wieczór, oj jeszcze sie muszę naczekać przy kp, brakuję mi odprężenia totalnego
|
ja też łysa zostanę. tzn. wszystkie fryzjerki zawsze mi mówiły,że ja mam dużo włosów, tylko niestety cienkie więc tego nie widać. także teraz będę mieć marne strąki...
mi jakoś alko w ogóle nie brakuje
Cytat:
Napisane przez ja :)
Moja ma identycznie
O tak. To były czasy. A tym maluchem jeździliśmy z małopolski nad morze w 5 osób A rodzice ze znajomymi (w 4 dorosłe osoby) czmychnęli do Paryża i spowrotem
Mały zdolniacha
U mnie to samo. A z LO jestem jedyna (fakt ze mialam 29 chłopa i tylko 5 dziewczyn, a oni pozniej dojrzewają ). Dlatego zawsze pytają mnie czy to była wpadka. Na Boga mam 27 lat
Ojjj. Zdróweczka dla obojga dzieciaczków!
|
no, rocznikowo to już 28.
ale wiesz co?to jest ich sprawa,że omija ich tak piękne przeżycie jak posiadanie dzieci
Cytat:
Napisane przez tassia
hehe w skynach to sie nie narobicie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
w jakich skynach, toż to Bajka używa:P
Cytat:
Napisane przez kaska87
właśnie oglądałam na telefonie filmiki ciążowe- ale Miki się ruszał
|
też mam takie na telefonie, chyba ze 30 i też mnie wzruszają
Cytat:
Napisane przez nena_milka
Mi zaczęły wypadać w okolicach sylwestra. Na dzień dzisiejszy mam lyse przy skroniach a końca nie widać także ten... spinam luźno włosy żeby się w oczy nie rzucalo i lykam witaminy. Chociaż i tak to hormony wiec te wit to taki raczej dodatek
ale za to jaka mam gładką buzię to ostatnio chyba w przedszkolu taką miałam.
A w ciąży na odwrót, włosy gęste a buzia zasyfiona ja w gimnazjum.
no też tak mówiłam przed operacją
Po tym czego doświadczyłam przy okazji operacji szczęki, to poród był jak większe zatwardzenie serio dla mnie szczęka dwa razy gorsza.
KAMA podziękowała
Nie obejrzałam tego filmu co polecałyscie bo mi stary nie dał
A poza tym to mi stary dzisiaj nie dal od 4 dni bierze desmoxan. Faktycznie działa bo nie pali i mu się nie chce nawet. Ale są skutkiuboczne, śnią mu się koszmary i nie ma ochoty mnie wyłomotać Jutro go upije
A tak w ogóle to wczoraj minął rok odkąd Nina zdała swój pierwszy test w życiu
I od roku nie pale fajek
Oglądacie/ ogladalyscie prognozę na życie co teraz leci na tvn? Fajny film. Przyznać się która chodzi z palcem wielbłąda?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ty jesteś dobra 
Z palcem wielbłąda kiedyś przyłapali Steczkowską :hahah a:
Cytat:
Napisane przez kama1987
Piszecie o wypadaniu włosów, myślałam że tylko ja mam taki problem, normalnie są wszędzie, a mam krótkie Po ciąży tak miałam chyba w 3 albo 4 tygodniu i przeszło dość szybko a teraz już jakiś czas i nie widać końca A chciałam zacząć zapuszczać z 1 strony, bo mam z jednej dłuższe a z drugiej krótkie, i chciałam je wyrównać to tych dłuższych.... Mam nadzieję że do tego czasu nie wyłysieję
Wogule to ja mam chyba sklerozę Mamy iść na rehabilitację w przyszłym tyg i nie pamiętam czy w poniedziałek czy we wtorek Muszę poszukać jutro karteczki bo zapobiegawcza pani rehabilitantka zapisuje kolejne terminy
Jakiego?? Bo się doszukuję i niewiem gdzie
gratulacje za fajki
Ja żałuję że nie mam testu Bo zamiast zrobić test to poszłam potwierdzić ciążę do lekarza a on mi dał skierowanie na betę, i jak już dowiedziałam się wyniku to nie było sensu, bo już wiedziałam że to 5 tc.
A filmu na tvn nie oglądam choć chciałam. TZ z moim Tatą przejeli TV i jakieś pierdoły lecą
|
gaworze, a nie gaworzę
Cytat:
Napisane przez anutka171
Kubus tez mial asymetrie i wyginal sie w litere C, ale na szczescie po miesiacu cwiczen przeszlo  wiec nie martw sie, troche popracujecie i bedzie dobrze
Nam w poradni powiedziano, ze powinno sie chodzic na rehabilitacje do momentu, az dziecko zacznie raczkowac, bo wtedy widac, czy sie wszystko naprawilo i dziecko prawidlowo sie rozwinelo. cwiczenia daja wspaniale rezultaty i oprocz tego, ze niweluja nieprawidlowosci u malucha, to powoduja, ze szybciej sie on rozwija. U nas tz mial problem z prawidlowym noszeniem i pielagnacja malego, ale nie odpuscillam i caly czas go ucze i pilnuje, bo nie po to jest cwiczone, by to marnowal a tak, jak juz dziewczyny wczesniej pisaly podstawa jest podnoszenie bokiem i nienoszenie twarza do siebie. niedlugo mamy kontrole u neurologa, wiec pewnie powiedza, ze jest poprawa, ale dalej bedziemy chodzic. tylko najgorsze w tym jest dojezdzanie 130 km w obie strony
Gratulacje dla meza a ty hmmm muusisz znalezc sposob,zeby go zachecic
U mnie 2 lutego minie rok od zobaczenia dwoch kreseczek i rok niepalenia ale czesto mi sie tesknilo jeszcze teraz jak pomysle o wypiciu piwa w towarzystwie fajeczki to mi slinka cieknie  ciekawe czy to minie .
 poki co jak przechodze obok osoby palacej to mi smierdzi strasznie.
Tassia jesli moge to mam pytanie do Ciebie  czy jak dwa dni dzialalam z laktatorem tym systemem 7-5-3 i jest poprawa to juz przestac, czy jeszcze jakis czas sciagac? bo nie chcialabym by problem wrocil 
|
moja też wygina się w c, więc MUSZĘ iśc do tego neurologa, jeszcze w tym tygodniu, bo się zamartwię...
u mnie 1 lutego będzie rok jak zobaczyłam fasolkę na usg
czyli nosić bokiem też na rękach?tego to ja akurat nie wiedziałam.Podnoszę zawsze bokiem.
Cytat:
Napisane przez kaska87
hi
Czarna rośnie Ci malutka
nie wiem jak można palić: niezdrowe, śmierdzi i jeszcze paczka 15zł chyba
Miki chyba się rozgrzewa przed wkładaniem stópek do buzi- jeszcze troszkę i się uda
|
mój tata pali, piwkuje też itp
i moja mama za każde takie jego zakupy odkłada sobie kasę do skarbonki, równowartość tego co wydał. Przez 2 miechy uzbierała 800 zł i wczoraj poszła to wydać. Na siebie, na mnie i Natkę To mi się podoba
Cytat:
Napisane przez matallewar
Nadrobilam, masakra, ile Wy piszecie...
Kaśka, co złego, to nie ja, teraz tytuły pisałam na tel, a jak robię sondę, to zawsze poprawiam, ale potem jeszcze raz zawsze patrzę, bo często np. bez pl znaków wysyłają dziewczyny.
Wybawilam się wczoraj, poprawiłam samoocene, splawilam kilku facetów, ale nikt nie chciał wierzyć, ze mam męża i dwójkę dzieci 
|
woooow super, też by mi się przydało tak wyjść z domu
Cytat:
Napisane przez your Angel
Tak, szare w pioruny - takie z czarnym zarysem i niektóre wypełnione na niebiesko  A koszulka taka niby nie do kompletu, bo już z przeceny, ale też z takimi piorunami i napisy w stylu, że władca sceny czy coś w tym stylu 
Rozmiar na 86 (niby 12-18 miesięcy  ), ale niebawem ubierzemy
A tą "boys don't cry" miałam dziś w rękach (ładna), ale nie wzięłam, bo mój boy jednak płacze
Ogólnie okropnie mały wybór z chłopięcych już był. W końcu 2 pogłębienie przeceny. A i tak zawsze dziewczynkowych dużo więcej.
Chętnie bym wyskoczyła do Twojej Zary
O rany, wiesz co, trochę niezręcznie było. Byłam z nim jak zerwałam z aktualnym tż, byliśmy razem dość krótko i potem wróciłam do tż (z którym mam teraz dziecko ).
"Życzliwe" laski gadały potem eksowi, że go wykorzystałam żeby wzbudzić zazdrość w aktualnym tż 
No i ten eks przez cały związek był okropnie zakompleksiony, że tamten tż był wielki i umięśniony a on taki chuderlak i co ja w ogóle w nim widzę Śniło mu się, że mój tż go pobił W kółko takie głupoty mi gadał, że w końcu mnie tym zmęczył - choć początkowo naprawdę mi się podobał.
No i teraz widziałam jaką ma niesamowitą spinę i jak uważa żeby nawet nie napomknąć o niektórych rzeczach
Kurczę, ewidentnie widac, że podnosi się wiek kiedy ludzie decydują się na dziecko.
Jezu, mi też  Mam na głowie połowę tego co dotychczas. W życiu mi tak włosy nie leciały ;(
A mały w kółko ma pełne garście moich włosów, nawet jak mam upięte to je powyrywa 
|
widać,że gościu mial kompleksy i bycie z taką lasencją jak ty jeszcze je pogłębiło. no cóż, kiepską miał psychikę
|