Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 11:41   #1001
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Hej ledwo nadrobiłam, piszecie jak szalone

Linaewen podoba mi się Twoja suknia !

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
srebrna_smuga, Twoje też są piękne Kiedy pojedziesz do tego salonu? Zainteresowana byłam ostatnią suknią, ale się troszkę bałam jednak tak zamawiać

Wiesz znalazłam profil tej Pani na maxmodels i sukienki wyglądają w porządku, jednak ja mam zastrzeżenia bo z aukcji które znalazłam wynika że suknia jest szyta bez halki i tego wszystkiego co powinno ja potrzymywać. To znaczy, że koszt automatycznie rośnie więc odpada...

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Wrzucam mojej roboty kieliszki do wódki Szampanówki przystraja nam moja siostra - świadkowa. Pochwaliłam się kumpeli, że mam zamiar przystroić kieliszki do wódki i ku mojemu zdziwieniu odp. " A to musicie mieć swoje?? My na naszej sali nie musieliśmy" Oczywiście, że nie musimy, chce żeby to by piękny dzień z dopracowanymi detalami. Nie chcemy kieliszków jak wszyscy goście, chcemy mieć weselne Może nie są idealne ale nasze Na live prezentują się o wiele ciekawiej
Te kieliszki są UROCZE

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Suknie piękne Rybnik? Moje okolice
Piękne to prawda ale tak jak napisałam wyżej koszta się prawdopodobnie zwiększają po doszyciu wszystkiego co potrzeba

My jednak szukamy zespołu, doszliśmy do wniosku że Dj to nie nasz styl i nie pasuje to do nas. Wolimy zapłacić więcej a bawić się dobrze przy muzyce na żywo i takiej jak lubimy . Wysłałam parę maili o termin może jeszcze jakiś zespół z wybranych będzie miał wolny.

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora