2014-01-26, 11:41
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Hej ledwo nadrobiłam, piszecie jak szalone 
Linaewen podoba mi się Twoja suknia !
Cytat:
Napisane przez cude
srebrna_smuga, Twoje też są piękne  Kiedy pojedziesz do tego salonu? Zainteresowana byłam ostatnią suknią, ale się troszkę bałam jednak tak zamawiać
|

Wiesz znalazłam profil tej Pani na maxmodels i sukienki wyglądają w porządku, jednak ja mam zastrzeżenia bo z aukcji które znalazłam wynika że suknia jest szyta bez halki i tego wszystkiego co powinno ja potrzymywać. To znaczy, że koszt automatycznie rośnie więc odpada...
Cytat:
Napisane przez docik10
Wrzucam mojej roboty kieliszki do wódki  Szampanówki przystraja nam moja siostra - świadkowa. Pochwaliłam się kumpeli, że mam zamiar przystroić kieliszki do wódki i ku mojemu zdziwieniu odp. " A to musicie mieć swoje?? My na naszej sali nie musieliśmy" Oczywiście, że nie musimy, chce żeby to by piękny dzień z dopracowanymi detalami. Nie chcemy kieliszków jak wszyscy goście, chcemy mieć weselne  Może nie są idealne ale nasze  Na live prezentują się o wiele ciekawiej 
|
Te kieliszki są UROCZE 
Cytat:
Napisane przez docik10
Suknie piękne  Rybnik? Moje okolice 
|
Piękne to prawda ale tak jak napisałam wyżej koszta się prawdopodobnie zwiększają po doszyciu wszystkiego co potrzeba 
My jednak szukamy zespołu, doszliśmy do wniosku że Dj to nie nasz styl i nie pasuje to do nas. Wolimy zapłacić więcej a bawić się dobrze przy muzyce na żywo i takiej jak lubimy . Wysłałam parę maili o termin może jeszcze jakiś zespół z wybranych będzie miał wolny.
|
|