Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 11:47   #1146
magda_lena40
Zakorzenienie

Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
1) jeśli chodzi o egzamin z geografii, to.. mam 4!!! ale tylko cudem babka dała jakiejś grupie, z którą miała zajęcia, nasze testy i oni nam pomogli (tzn. zostawialiśmy dużo niezaznaczonych odpowiedzi, gdy nie byliśmy pewni, bo za złe zaznaczenia były minusowe punkty, no i oni te puste odpowiedzi nam dobrze zakreślali) a wiemy o tym, bo jedna dziewczyna do nas napisała także dzięki nim mam 4!

2) za piątek melduję godzinę basenu

3) mam maaaasę nauki ten tydzień wygląda tak: w poniedziałek odpowiedź z włoskiego z całego semestru; na wtorek mam jedno ogromne kolokwium z zarządzania + zerówkę z prawa (chociaż babka mówi, że to już normalny egzamin, żebyśmy mieli potem w sesji łatwiej ), w piątek zaczyna się już oficjalnie sesja i mam egzamin z ekonomii wyczuwam kosmos
za czwóreczkę! Nieźle się Wam udało
i za basen
rozwalisz sesje raz dwa i szybko do nas wrócisz :

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Madzia no ale w moich okolicach nie musial zaczac padac jak akurat w pracy jestem a w autach alternatory padly
Będzie lato to się zacznie narzekanie na upały, więc ciesz się śniegiem póki jest
nic mi to nie mówi ale brzmi źle

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora