2014-01-26, 11:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Cytat:
Napisane przez blaszok
1) jeśli chodzi o egzamin z geografii, to.. mam 4!!!  ale tylko cudem  babka dała jakiejś grupie, z którą miała zajęcia, nasze testy i oni nam pomogli  (tzn. zostawialiśmy dużo niezaznaczonych odpowiedzi, gdy nie byliśmy pewni, bo za złe zaznaczenia były minusowe punkty, no i oni te puste odpowiedzi nam dobrze zakreślali)  a wiemy o tym, bo jedna dziewczyna do nas napisała  także dzięki nim mam 4!
2) za piątek melduję godzinę basenu
3) mam maaaasę nauki  ten tydzień wygląda tak: w poniedziałek odpowiedź z włoskiego z całego semestru; na wtorek mam jedno ogromne kolokwium z zarządzania + zerówkę z prawa (chociaż babka mówi, że to już normalny egzamin, żebyśmy mieli potem w sesji łatwiej  ), w piątek zaczyna się już oficjalnie sesja i mam egzamin z ekonomii  wyczuwam kosmos 
|
za czwóreczkę! Nieźle się Wam udało 
i za basen 
rozwalisz sesje raz dwa i szybko do nas wrócisz :
Cytat:
Napisane przez majka5908
Madzia no ale w moich okolicach nie musial zaczac padac jak akurat w pracy jestem  a w autach alternatory padly 
|
Będzie lato to się zacznie narzekanie na upały, więc ciesz się śniegiem póki jest 
nic mi to nie mówi ale brzmi źle
Ale często wątpię.
Bardzo często.
|
|
|