Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 12:05   #1005
Lg_ago
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Lg_agoJak poszło z pania florystką ? Na kogo się zdecydowałaś?
Jeszcze na nikogo
Napisałam do jednej, gdzieś bliżej mnie, ale jeszcze nie odpisała. Ale to pewnie przez weekend, a ja pisałam w piątek wieczorem.
Jak czegoś się dowiem, to dam znać

dotka90 ale macie szczęście z tymi wejściówkami

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
LG Ago - gratki za dietę, ale ostatni posiłek do 18 to głupota Chyba, że chodzisz spać o 20 lub 21, to ok. Kolację powinno się jeść na ok. 3h przed snem, jak jest b. lekka, to nawet 2h przed snem można zjeść.
Jedzenie kolacji o 17-18, to zabójstwo dla metabolizmu i przyczyna wielu problemow w późniejszym czasie (choćby jojo).
Spać chodzę ostatnio między 22, a 23.
A jem tak w granicach godziny 18 już ho kawał czasu, jak nie powiem, że przeszło 10 lat. I wagę utrzymuję, razem z wahaniami +/- 3 kg. Waga w zależności do stopnia stresu w życiu waha mi się między 55 kg, a 63 kg. Ale zazwyczaj jest to w okolicach 58-60 kg. Teraz miałam nadmiar 3 kg do zrzutu i już wróciłam do 'typowej wagi'. Wiadomo, że jak jest jakaś okazja, czy mam akurat na coś smaka, to nie przejmuje się godziną. Ale mój organizm jest już tak nauczony i jemu i mnie to pasuje
Ja właściwie nigdy się nie odchudzałam, czy byłam na prawdziwej diecie. Po prostu staram się dobrze jeść, ograniczyć puste kalorie i fajnie kształtować sylwetkę ćwiczeniami

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2014-01-26 o 11:58
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora