2014-01-26, 12:25
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Hej witam sie w ta mrozna niedziele:p
Jak dobrze ze juz po sobocie! Przezylam te okropne egzaminy,alez ile tez stresu sie najadlam na szczescie moj kochany TŻ przyjechal po mnie do szkoly i nie musialam spowrotem tluc sie pociagiem..dzisiaj slodkie lenistwo!
Czytalam,ze poruszony zostal temat porodu. Ja jestem nastawiona na porod SN, w ogole nie mysle o cesarce- boje sie operacji..dowiedzialam sie ze u mnie w szpitalu nie ma ZZO i troche sie przerazilam..da sie urodzic bez tego?:p
Co do klubu to rozumiem oby dwie strony..i dziewczyny ktore sa juz w klubie i chca by byl on milym,zaufanym miejscem wiec ostroznie dobieraja czlonkinie klubu,oraz rozumiem dziewczyny ktore szanuja swoja prywatnosc i nie chca za duzo tutaj o sobie pisac ale chca sie wkupic do klubu ja osobiscie chcialabym nalezec do klubu ale wiem ze nie udzielam sie tak czesto jak inne Panie, niestety mam jeszcze sesje,do tego pisze prace i chodze jeszcze do pracy..takze skoro dziewczyny mnie nie przyjma to bede cieszyc sie mozliwoscia pisania tutaj z Wami
Kochane chcialam zapytac , jestescie aktywne w ciazy? Ja przed ciaza uprawialam regularnie sport i przyznam ze strasznie mi tego brakuje.. pytalam gin to niestety zbyt meczaca aktywnosc odpada..postanowilam ze bede cwiczyc w domu ale spokojnie i z pulsometrem:p do teraz balam sie cwiczyc bo podobno te pierwsze 12 tyg musza byc spokojne,ale juz mnie roznosi w domu,takze od nowego tyg po malu wprowadzam aktywnosc spowrotem w zycie
Ale sie rozpisalam:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|