Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świece zapachowe cz. V (m.in. Yankee Candle)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 15:17   #2010
zlotqo
Zadomowienie

Dot.: Świece zapachowe cz. V (m.in. Yankee Candle)

Cytat:
Napisane przez madzialenkaa86 Pokaż wiadomość
Jak narazie pokochalam lake sunset i childs wish marzy mi sie duzy sloj childs wish, czy ktoras z Was posiada go? Ja raz kupilam i jak zapalilam, to smierdzial, a w wosku to cudo...na szczescie udalo mi sie go zwrocic, ale nadal kusi szukam zapachow w duzych slojach, ktore są bardzo mocno wyczuwalne, mozecie cos polecic? Są jakies zapachy,ktore pachna tak mocno, jak woski?
Moim zdaniem Salted Caramel Dziewczyny kiedyś wspominały że Red Velvet też mocarny w słoju.

Ja ostatnio robiłam czystki, 2 słoiki na wymianę/sprzedaż idą. Z woskami ciężko mi się rozstać jakoś, prawie żadnego nie odłożyłam na wymianę
Kusi mnie Pineapple na HomeDelight eh...

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ultrafiolet88 Pokaż wiadomość
moje wczorajsze łupy sloik jest cudowny, ten kolor... i jak pachnie mm
Kurczę chodzi za mną ta czereśnia... ale już poprosiłam męża o Cherries on Snow bo dla mnie jednak fajniejsze

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez nicci Pokaż wiadomość
to i ja wrzucę moje dzisiejsze zakupy
na pierwszy ogień poszedł garden sweet pea- ale ja tam groszku nie czuję, są jakieś całkiem przyjemne kwiatki,ale nie to,na co się nastawiłam
mam nadzieję,że wieczór uratuje midnight jasmine
Widać ze lubisz kwiaty Mnie ostatnio też napadło na kwiatowe i owocowe zapachy a wydawało mi sie że ich nie lubię

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Mia be Pokaż wiadomość
Na polskim rynku - Season of Peace, piękny, śnieżny, miętowy, subtelny....polecam, uprzedzam, bardzo delikatny, dla mnie moc ma idealną, bardzo wyczuwalny, ale niektórzy nie czują go wcale
Season jest cuuuudooowny
Aż idę sobie odpalić

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora