2014-01-26, 15:17
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. V (m.in. Yankee Candle)
Cytat:
Napisane przez madzialenkaa86
Jak narazie pokochalam lake sunset i childs wish  marzy mi sie duzy sloj childs wish, czy ktoras z Was posiada go? Ja raz kupilam i jak zapalilam, to smierdzial, a w wosku to cudo...na szczescie udalo mi sie go zwrocic, ale nadal kusi  szukam zapachow w duzych slojach, ktore są bardzo mocno wyczuwalne, mozecie cos polecic? Są jakies zapachy,ktore pachna tak mocno, jak woski?
|
Moim zdaniem Salted Caramel Dziewczyny kiedyś wspominały że Red Velvet też mocarny w słoju.
Ja ostatnio robiłam czystki, 2 słoiki na wymianę/sprzedaż idą. Z woskami ciężko mi się rozstać jakoś, prawie żadnego nie odłożyłam na wymianę
Kusi mnie Pineapple na HomeDelight eh...
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------
Cytat:
Napisane przez ultrafiolet88
moje wczorajsze łupy  sloik jest cudowny, ten kolor... i jak pachnie mm
|
Kurczę chodzi za mną ta czereśnia... ale już poprosiłam męża o Cherries on Snow bo dla mnie jednak fajniejsze 
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------
Cytat:
Napisane przez nicci
to i ja wrzucę moje dzisiejsze zakupy 
na pierwszy ogień poszedł garden sweet pea- ale ja tam groszku nie czuję, są jakieś całkiem przyjemne kwiatki,ale nie to,na co się nastawiłam 
mam nadzieję,że wieczór uratuje midnight jasmine
|
Widać ze lubisz kwiaty Mnie ostatnio też napadło na kwiatowe i owocowe zapachy a wydawało mi sie że ich nie lubię 
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------
Cytat:
Napisane przez Mia be
Na polskim rynku - Season of Peace, piękny, śnieżny, miętowy, subtelny....polecam, uprzedzam, bardzo delikatny, dla mnie moc ma idealną, bardzo wyczuwalny, ale niektórzy nie czują go wcale 
|
Season jest cuuuudooowny   
Aż idę sobie odpalić
|
|
|