Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłe samotne mamusie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-02, 20:52   #4
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Przyszłe samotne mamusie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka17 Pokaż wiadomość
Dziękuje za zrozumienie, oby dwoje bardzo chcieliśmy mieć dzidziusia. On po wakacjach jest taki inny, wrecz idealny dla mnie ale z czasem robi sie coraz gorzej, może za bardzo go kocham i on sobie mną pomiata, ale ja nie potrafie go nie kochać;(;(;( Nie potrafie przestać o nim myśleć z nim rozmawiać tak jak on teraz to robi. Niestety sama musiałam jechać do niego i wyjaśnić sobie pare spraw bo rzucił mnie przez telefon;( Mówił że każdy go naciska na ślub i dlatego go nie chce ale mnie bardzo kocha a potem że bedzie dawał pieniądze na dziecko i coś że bedziemy przyjaciulmi. Miał taki sam głos gdy mówł to w tamtym roku mnie zostawiając. Teraz mi jest jeszcze trudniej bo mam w brzuszku dzidziusia i musze odwołać slub a tak wszystko sobie w myślach poukładałam. Byłam u wróźki wczoraj i mówiła że gdy bym z nim była to by mnie bił może miała racje bo nieraz gdy miałam dość że ciągle siedzi przy komputerze a ze mną nie chce iść na spacer to płakałam obok a to go nie wzruszało a ostatnio powiedział " nie płacz bo dostaniesz w pape" bardzo bolało bo nigdy tak do mnie nie mówił. A i że jeszcze do mnie przyjdzie. Boże nie wiem jak sobie z tym poradze nie moge przestać płakać a wiem że to źle dla dzidziusia A jeszcze miałam napisać o rodzinie moja mama też urodziła mnie jak miała 19 lat ale z moim tatą była 13 pechowych lat, przeszliśmy koszmar ciągle mame bił i zdradzał, boje sie że może mnie to spotkać A rodzice chłopaka to fałszywi ludzie niby chcą pomuc ale myśla swoje. Wiadomo po kim synek ma taki charakterek. Mama mi bardzo dużo pomaga chodzi ze mną do lekarza na usg jeździ ze mną do Łodzi po ubranka dla dzidziusia. Bardzo mi pomaga bede miec mały pokoik z dzidzią a siostra z mamą i jej przyszłym mężem w dużym takie poswiecenie dla mnie. Nie wiem jak ja sie odwdzięcze za to wszystko co dla mnie robi;(
to pierwsze co pokreslilam: ja bym nie pojechala, skoro go nie stac na spotkanie to olałabym go, nie jechalabym po niego z brzuchem, bez przesady.

co do wróżki to hm....ja im tam nie wierze...

za tekst " nie płacz bo dostaniesz w pape" zastanowilam bym sie bardzo powążnie czy chce kogoś takiego za męża

Olej go, jestes w ciązy i masz o siebie dbać a nie przejmowac sie jakims dupkiem

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując