2014-01-26, 17:17
|
|
|
.
|
Dot.: dziwny związek... co powinnam zrobić
Cytat:
Napisane przez dadzia1988
Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem stronki , piszę do was ponieważ mam wielki problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Niedawno zakończyłam 4 letni związek, monotonia nuda brak rozmowy, częste złe traktowanie sprawiły , że uczucie przeminęło. Jednak od niecałych 2 miesięcy zaczęłam spotykać się z kolegą z pracy,z którym znam się już 2 lata. Początkowo była to tylko przyjaźń z mojej strony gdyż wiedziałam że ma dzieci i żonę, nasze spotkania zatem były czysto koleżeńskie, ale pod koniec listopada wyznał mi że nie chce być tylko moim kumplem i chce tzw dużo więcej, a z żoną od długiego czasu jest tylko ze względu na syna. Nie planowałam tego ale jakoś tak go die potoczyło że się zaangażowałam i zakochałam, on mówił że też i to od dawna. Narazie nasz dziwny związek jest nieoficjalny gdyż mię chcemy aby w pracy roiło się od plotek, w dodatku obydwoje mamy dziwną sytuację domową, ja mieszkam u mamy , gdyż mój eks robi problemy z mieszkaniem które obydwoje wynajmujemy on do kwietnia, a moja obecna miłość mieszka z rodziną do czasu kiedy nie znajdzie odpowiedniego mieszkania dla siebie i dzieci. Jednak to już 2 miesiące a sytuacja się nie zmeniła. Mowił że musi porozmawiać z 13 letnim synem , wyjaśnić mu wszystko, rozumiem ale to też mię jest już malutkie dzieciątko, że nie widzi co sie dzieje. W dodatku czasami zachowuje się dziwnie, obydwoje mamy dużo stresu ale jak nie daje znaku życia przez 2 dni to wychodzę z siebie , martwie sie , nie rozumiem dlaczego nie odbiera moich tel SMS tym bardziej że był na telefonie, pomóżcie proszę
|
jak to napisać, żeby nie zarobić kartki... stara a głupia.
zwyczajnie jesteś jego kochaną. nie odbiera/nie odpisuje, bo zapewne jest zajęty żoną i dzieckiem. i pewnie żona nie wie, że cokolwiek złego dzieje się w jej małżeństwie.
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------
Cytat:
Napisane przez dadzia1988
Też tak myślałam, ale on zachowuje się tak dziwnie , że już sama nie wiem. U nas w pracy staramy się nie stwarzać pozirów że łączy bas coś więcej, ale on się nie chamuje daje mi buzi , twierdzi że mu obojętne co inni powiedzą. I był u mnie w święta , często soędzsluśmy całe wieczory aż do rana i nigdy nie dostał tel lub wiadomości , tak jakby był singlem , ponadto nie jest zbyt wylewny jeżeli chodzi o sprawy prywatne ale wiem że diść sporo ich ma, jednak od 2 dni zero kontaktu i nie wiem co myśleć
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------
Małe sprostowanie też należe do osób które nie odbijają facetów innym kobietą, ale po rozmowie z min i to nie jednej kilkumiesiecznej obserwacji Jestem pewna że mówił prawdę ze łączą ich rachunki i dzieci
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------
Obydwoje mamy masę niepozałatwianych spraw, ja nam problemy w domu, on też w dodatku ojciec jego miał w sylwka zawał, staram się mu nie narzucać sam mi mówi że wie że to jest wszystko nie tak ale jaktylko uporzadkuje swoje sprawy to będzie normalnie
|
a skąd wiesz, że ze sobą nie sypiają?
|