Dot.: Przyszłe samotne mamusie
Gwiazdeczka olej go , zapomnisz o nim po jakims czasie a blizny przestana tak bolec Mily byl po wakacjach? bo go sumenie meczylo .A z czasem robilo sie gorzej sama mowisz nie zmieni sie Rodzice jego tez nie warci jak piszesz .Dasz rade widzisz mama ci pomaga siostra tez pewnie z mezem bedziecie szczesliwi poznasz kogos jezeli bedziesz gotowa na to by zaufac komus .Nie daj sie wiem ze trudno szczerze to nie chcialabym serio byc w twojej sytuacji bo sama nie wiem jakbym sobie poradzila.Przelej milosc do niego na dzidziusia .A moze jest nadzieja ze mu "odbilo" tchurz przestraszyl sie i zrozumie Nie wiem .Mowisz ze chcial cie bic moze i lepiej sie stalo a jakby bil ciebie i dziecko Pomysl sama co jest lepsze rozbita ale szczesliwa rodzina gdzie dziecko czuje sie bezpiecznie czy pelna a jest przemoc zero szacunku i dziecko patrzy jak ojciec pomiata matka.A po tylu latach zycia w takim zwiazku cos moze peknac w tobie moze przestac ci zalezyc na zyciu na tym zeby byc .Kurcze trzymaj sie i pisz co u ciebie .
|