Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 18:04   #2249
Lilly Greace
Dostojna peema.

Dot.: Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ja też nie mogę do tego dojść jak się wybiła... Pierwszy raz do niej trafiłam jak już trochę zarabiała i ubierała się baaaaaardzo przeciętnie, ostatnio weszłam na jej pierwsze posty i to już w ogóle była masakra... A teraz to grunt żeby wszystko było drogie i markowe, nie musi być gustowne Ostatnio prawie spadłam z krzesła gdy wyczytałam że tapety w jej sypialni są markowe (tak, jest coś takiego jak markowa tapeta!!) i rolka kosztuje 400zł
To jest straszna snobka, od razu widać po blogu. Już tu z dziewczynami przecież obgadałyśmy jej kreację ślubną - chyba jedynym kryterium było to,żeby była droga bo tak nietrafionej kiecki to się nie widuje.

Z blogerek naprawdę podoba mi się styl Kasi Tusk. Już abstrahując od tego, ze jest córką premiera i ma dużo kasy. Bardzo ładnie wygląda i blog jest pełen pięknych zdjęć więc chętnie wchodzę.

Z tych najpopularniejszych blogerek to przeraża mnie troche charlize mystery :P
Lilly Greace jest offline Zgłoś do moderatora