Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 19:11   #2893
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
niby ponad norme, ale o ile pamiętam God miała powyżej 5 i jakoś dało rade, poza tym endo mówiła, że przy lekach powinno szybko sie unormować więc jakoś sie nie łamie, a i tak w razie ciąży tsh będzie sie zmieniać, wiem że powyżej 10 to już powazniejsza sprawa
Ja nie mowię, że masz sie łamać, tylko działać żeby spadło i była fasolka
Łoo powyzej 10 to juz mega poważna

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Proszę o aktualizację na pierwszą stronę
Komu tam co zmieniać , bo wiem że ktoś kiedyś prosił, ale jak nie piszecie na PW to ja potem zapomnę albo mogę pominąć. Powiedzcie mi też czy ktoś z aktywnych zawiesił/zakończył starania, bo jak tak to przeniosę na oczekujące

Szybko mi tu gadać i się nie ociągać
Ja proszę o zmianę nie mam jeszcze wszystkich wyników badań, ale chyba nie zapeszę

Aga (Jagatka_N): 29 lat nowe starania od lutego

Jaju juz 29...

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
poczwarkah witaj
macie w planach robić badanie nasienia? bo bez tego to raczej się nie obejdzie. Mam nadzieję że Twoj Tż nie bedzie miał nic przeciwko bo niektórzy panowie różnie mają... mój już po drugim cyklu starań pytał się czy ma iść sobie zbadać ale na razie go nie wyganiam
I tak w ogóle to żeby wkupić się w nasze łaski musisz zapisać się na stronkę ovufriend, niezbędna jest także informacja ile lat ma Twój Tż, rozmiar jego "stopy", oraz ile miałaś lat kiedy straciłaś dziewictwo
a no właśnie