Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 21:31   #1477
gosia261282
Gang Iren

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
witajcie
Ja nadal kiepsko sie miewam. Jestem na antybiotykach...kanaliki w piersi nadal sie zatykaja i mam zastoje, mała sie denerwuje i nie chce ssac...jestem juz zmeczona...goraczka, ból, płacz Doris i tak w kółko
Współczuję. Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez guapissima Pokaż wiadomość

Mam pytanie Teoretycznie zaleca sie pierwszy spacer po ok 2 tygodniach. Nie mozna wczesniej? Tutaj ostatnio jest 15-16 na plusie i piekne slonce!! Szkoda mi bedzie trzymac malego w domu przy takiej pogodzie...
U nas pada,a gdyby nie to normalnie już byśmy chodzili na spacery,ale jechaliśmy z Małym już do sklepu dwa razy (on ma 4 dni),a z Erykiem jak miał 2 dni normalnie już byłam na ponad godzinnym spacerze.

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki,żeby mój Miłek przybieral. Tęsknię za domem.

Trzymam kciuki!!

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;44814067]
Właśnie tak mi się przypomniało - gosia, jak tam apetyt Eryka, wrócił?[/QUOTE]

Tak samo,tzn on nie że nie ma apetytu,ale wymyśla,ze np nie chce obiadu,a zamiast tego chce jogurt albo banana itd...

Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
24.01 poprzez cc na swiat przyszedł mój bezimienny syn. Kawal chlopa: 59 cm i 4210 g.
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Chyba powoli sie zegnam z marzeniem o karmieniu piersia. Jestem zla na caly swiat, a najbardziej na siebie.

Lidka to dopiero początki,może jeszcze się uda...

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Zostawiliśmy pierwszy raz Emila z moimi rodzicami

dla Emila,że taki grzeczny i dla was za odwagę

Cytat:
Napisane przez Shizu48 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bo mnie trochę martwi kwestia laktacji - od czego tak naprawdę zależy czy jest czy sie utraci? Dziewczyny po cc - jest wam ciężej z karmieniem po cesarce? I ogółem na jakie natrafiłyście problemy?

Chyba największe problemy z laktacją są w głowie kobiety i stąd się biorą.

Cytat:
Napisane przez Ważka Pokaż wiadomość
Gosia mam pytanko: jak u Ciebie jest ze spaniem Eryka?nie wybudza się w nocy jak malutki płacze? Ja obawiam się,że u mnie będzie niezła jazda,córka ma 2 latka i 9 miesięcy a nadal potrafi się przebudzać w nocy,woła mnie,chce żebym się obok położyła chyba będę chodzić jak zombie
Niestety nieciekawie było i teraz mąż śpi z Erykiem w jednym pokoju,a ja z Kacperkiem w drugim. Mam nadzieję,że nedługo Eryk będzie chciał spać sam w swoim pokoju

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Jak podgrzewacie mleko z lodowki takie odciagniete dla malucha
W kąpieli wodnej.