Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proszę o radę, opinie, pomoc.. cd...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 21:52   #3
smutnapannaja
Przyczajenie

Dot.: Proszę o radę, opinie, pomoc.. cd...

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
No to wyjdź z inicjatywą i scal swoją grupę, a nie czekaj, aż ktoś to zrobi za Ciebie. Ja miesiąc po rozpoczęciu studiów miałam urodziny, zaprosiłam wszystkich na pizzę i odtąd to taka nasza grupowa tradycja. Jasne, też są grupki, ale jednak każdy z każdym gada, wie coś o tej osobie poza tym, że ten czy tamten przedmiot jej idzie/nie idzie.

Co do braku chłopaka - im większe masz ciśnienie, tym dłużej go będziesz szukać. Marna szansa, że ten jedyny się zjawi znikąd, przysiądzie w autobusie i tak dalej - dopóki nie zaczniesz wychodzić do ludzi, rozglądać się na uczelni (także po innych grupach, nie ma to jak odrabiać ćwiczenia z innymi ) to będziesz tylko siedzieć i się użalać, a to Ci na pewno nie pomoże.
Nie raz proponowalam jakies wyjscie, z marnym skutkiem.i nie czekam.az ktos to zrobi za mnie, wrecz przeciwnie wwsrod tych osob, z ktorymi najwiecej gadam tylko ja cos proponuje ale nic z tego nie wychodzi.
nie mam."parcia" na znalezienie chlopaka , chodz smutno mi samej. Po prostu przykro mi jak.slucham.dookola opowiesci par, czy tez osbob, ktore sa same, ze maja duze powodzenie itp..
smutnapannaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując