2014-01-26, 22:00
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Proszę o radę, opinie, pomoc.. cd...
Cytat:
Napisane przez smutnapannaja
Nie raz proponowalam jakies wyjscie, z marnym skutkiem.i nie czekam.az ktos to zrobi za mnie, wrecz przeciwnie wwsrod tych osob, z ktorymi najwiecej gadam tylko ja cos proponuje ale nic z tego nie wychodzi.
nie mam."parcia" na znalezienie chlopaka , chodz smutno mi samej. Po prostu przykro mi jak.slucham.dookola opowiesci par, czy tez osbob, ktore sa same, ze maja duze powodzenie itp..
|
No ale właśnie jak się na tym skupiasz, analizujesz, że ,,wszyscy się z kimś spotykają, kogoś mają" to się nakręcasz. Wiem, bo też tak miałam, wychodziłam sama (co z tego, skoro moje zainteresowania są raczej kobiece, przynajmniej nie znam zbyt wielu facetów robiących biżuterię czy rzeczy w technice decoupage), siedziałam w empiku na dziale fantastyki zamiast po prostu kupić książkę i wyjść, nic nie działało. Działają wyjścia ze znajomymi, poznawanie znajomych znajomych, a nie siedzenie w domu.
Trochę nie chce mi się wierzyć, że na Twoje propozycje wyjścia (tylko jakie to były propozycje, konkretne ,,idziemy w sobotę do kina na hobbita" czy takie ni to ni owo ,,eeej, wyjdźmy gdzieś") NIKT nie zareagował. Nie sądzę, żebyś była jedyną osobą niezbyt dobrze się czującą w tej grupie. Może teraz, po sesji, zaproponuj np. po napisaniu egzaminu wspólne wyjście na piwo? Niekoniecznie całą grupą, nawet w kilka osób.
|
|
|