Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proszę o radę, opinie, pomoc.. cd...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 22:00   #4
201605300922
Konto usunięte

Dot.: Proszę o radę, opinie, pomoc.. cd...

Cytat:
Napisane przez smutnapannaja Pokaż wiadomość
Nie raz proponowalam jakies wyjscie, z marnym skutkiem.i nie czekam.az ktos to zrobi za mnie, wrecz przeciwnie wwsrod tych osob, z ktorymi najwiecej gadam tylko ja cos proponuje ale nic z tego nie wychodzi.
nie mam."parcia" na znalezienie chlopaka , chodz smutno mi samej. Po prostu przykro mi jak.slucham.dookola opowiesci par, czy tez osbob, ktore sa same, ze maja duze powodzenie itp..
No ale właśnie jak się na tym skupiasz, analizujesz, że ,,wszyscy się z kimś spotykają, kogoś mają" to się nakręcasz. Wiem, bo też tak miałam, wychodziłam sama (co z tego, skoro moje zainteresowania są raczej kobiece, przynajmniej nie znam zbyt wielu facetów robiących biżuterię czy rzeczy w technice decoupage), siedziałam w empiku na dziale fantastyki zamiast po prostu kupić książkę i wyjść, nic nie działało. Działają wyjścia ze znajomymi, poznawanie znajomych znajomych, a nie siedzenie w domu.

Trochę nie chce mi się wierzyć, że na Twoje propozycje wyjścia (tylko jakie to były propozycje, konkretne ,,idziemy w sobotę do kina na hobbita" czy takie ni to ni owo ,,eeej, wyjdźmy gdzieś") NIKT nie zareagował. Nie sądzę, żebyś była jedyną osobą niezbyt dobrze się czującą w tej grupie. Może teraz, po sesji, zaproponuj np. po napisaniu egzaminu wspólne wyjście na piwo? Niekoniecznie całą grupą, nawet w kilka osób.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując