2014-01-26, 23:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
Napisane przez thePhantom
co tam masz ciekawego  ? ja w tym roku zaskakująco mało - chyba przestalam sie oszukiwac
uwaga uwaga ja dziś zarobilam na napiwkach ogromną sumę.. 4,50
co tam masz fajnego  ?
|
m.in: zadbrać o włosy, ćwiczyć min 5x w tyg, dostać się na prawo, wstawać przed 10:00, nie marnować czasu, więcej książek mniej internetów, słodycze w weekendy, bieganie, balsamowanie codziennie, podszkolić angielski, znaleźć pracę, nie przepierdzielać pieniędzy, zacząć w końcu jeździć samochodem 
za 4.5 to masz już dobre piwo 
bordowy kardigan, 4 koszule (czarna, zielona, biskupi róż i chabrowa) 2 bluzki na długi rękaw (biała i szara z a'la skórzanymi wstawkami na ramionach), bluzę a'la bejsbolówka(czarna z rękawami w kwiaty), najzwyklejszy top czarny z h&m i malinowy sweterek, no i jeszcze dostałam dwie bransoletki, puder, farby do włosów i 2 pary skarpet 
w końcu zrobiłam porządne zakupy bo już nie miałam w czym chodzić, ale jeszcze przydałyby mi się 2 pary czarnych spodni(nienawidzę ich kupować przez moje wielkie dupsko) i jakaś torebka 
Cytat:
Napisane przez meeow
i tak będzie
ja się zaraz biorę za czytanie, noc długa 
bardzo możliwe.. a z drugiej strony to takie chamskie, że tak późno Ci o tym mówią.. straaasznie mi by było przykro 
|
a rano zombiak 
zdążyłam się przyzwyczaić, bywało już coś w stylu 2 miesiące przed zakończeniem roku a oni 'będziesz miała świadectwo z paskiem to dostaniesz lustrzankę' do teraz jej nie mam, nie przekonali mnie
|
|