Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 07:17   #3529
trytofindme
Raczkowanie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW

Cytat:
Napisane przez agnieszka16 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie bardzo bardzo fajnie dodałabym tylko jakieś warzywka do drugiego śniadania,a tak nie mam uwag
Dziękuję bardzo. W pasztecie było sporo warzyw (marchew, pietrucha, cebula, czosnek). W lecie zapewne zjadłabym go z pomidorem, ale w zimie ich jakość woła o pomstę do nieba...

Cytat:
Napisane przez Poa alpina Pokaż wiadomość
Oj, ujdzie! Bardzo mi się podoba!

----------------
Moje weekendowe U z TŻ - a więc wpadły czekolady i piwa .

Sobota

Śniadanie: Owsianka z kaszą manną i otrębami orkiszowymi na mleku z kawą zbożową z: pomarańczą, serkiem homo, orzechami włoskimi i miodem wielokwiatowym
Przekąska: jabłko
Do kawy: 50g mlecznej czekolady z nugatem z orzechów włoskich
Obiad: Makaron pełnoziarnisty z pszenicy durum z mięsem mielonym z szynki, sosem pomidorowym, grzybami leśnymi, czerwoną fasolą, kukurydzą, cebulą, papryką i chili
Kolacja: Jajecznica z 2 jaj z cebulą i szynką; 2 kromki razowca z serkiem ziołowym, rzodkiewkami i sałatą

Niedziela

Śniadanie: Owsianka z kaszą manną i otrębami orkiszowymi na mleku z kawą zbożową z: pomarańczą, serkiem homo, orzechami włoskimi i miodem wielokwiatowym
Do kawy: 50g mlecznej czekolady z karmelizowanymi orzechami laskowymi
Obiad: Kawałek schabu smażony bez tłuszczu; pół woreczka kaszy jęczmiennej; fasola szparagowa gotowana na parze
Kolacja: Jajecznica z 2 jaj z cebulą i szynką; 2 kromki razowca z serkiem ziołowym, rzodkiewkami i sałatą
Świetne jadłospisy, choć brakuje mi jakiegoś owoca poza śniadaniem. Zazdroszczę czekolady z nugatem (mam słabość), a kaszę jęczmienną uwielbiam. Zdecydowanie moje smaki.
trytofindme jest offline Zgłoś do moderatora