Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy program reality-Jak oni śpiewają
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-02, 23:52   #448
Abuba
Zadomowienie

Dot.: Nowy program reality-Jak oni śpiewają

Cytat:
Napisane przez Lee Pokaż wiadomość
teraz to Ty jestes niesprawiedliwa. wiesz jak trudno jest sie dostac do teatru Buffo? jaki potencjał i talent trzeba posiadac? To własnie ona doszła do wszystkiego sama- "torując" sobie sciezke, dbając o swoj rozwoj i umiejetnosci- ona po prostu wiedziała CO i JAK zrobic... i to, ze pochodzi z teatru powinno byc jej zaletą, a że agnieszka nigdzie nie kształciła swojego talentu, nie uczyla sie spiewu czy tanca to powinno isc na jej niekorzysc, bo swiadczy to wlasnie o jej braku tego czegos co powinno cechowac dobrą artystke. i teraz własnie wygyrwajac ten programik okaze sie ze do niczego nie dojdzie sama tylko wszystko załatwi jej telewizja i programik wyzej juz zresztą wymieniony
Prawdę powiedziawszy to Agnieszka też spiewała w Buffo - przed 10 laty.

Dziś nie oglądałam programu, nie mogę się doczekać filmików na YOutube (jeszcze nie nie ma). Ale cieszę się, że wygrała Aga. Dzięki temu programowi spojrzałam na nią z innej perspektywy - strasznie nie podobają mi się postaci przez nią grane w filmach, w ogóle jej nie lubiłam. Teraz zobaczyłam w niej sympatyczną, ciepłą i dojrzałą osobę. I naprawdę podoba mi się jak śpiewa.

Natasza też mi się podoba, może nawet naciągnę męża na wyjazd do Wawy do Buffo. Śledzę przez cały czas dyskusję na temat JOŚ i występów Nataszy na forum Buffo i ludzie piszą tam, że Natasza zyskała na udziale w programie również wokalnie.
Dla mnie Natasza jest bardziej showmanką (można tak powiedzieć?) niż piosenkarką - ale OK, do twarzy jej z tym - mam wrażenie, że przez cały czas gra, nawet emocje są reżyserowane. Ale gra bardzo dobrze.
A Aga, czy też Robert śpiewali tak z duszy, tak to odbieram przynajmniej.

Ktoś na tamtym forum napisał, że Aga wygrała dzięki popularności serialowej - myślę, że raczej nie, bo gdyby to była prawda, to wygrałaby również pierwszą edycję Tańca z Gwiazdami.

A tak w ogóle to JOŚ powienien wygrać Robert Moskwa - bo jak powiedziała Ela Zapendowska - to on jest prawdziwym odkryciem tego programu (w domyśle - po Agnieszce i Nataszy można się było spodziewać dobrych występów)
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując