Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez marta00537
Jka tak Was czytam, jak Wasze dzieci nie chorują to mój Filip to chyba mały chorowitek przechodził 2 razy obturacyjne zapalenie oskrzeli, 2x zapalenie gardła z powięszonymi migdałkami ( w tym wymioty i wysoka gorączka) 2x zapalenie ukł. moczowego w komplecie z zapaleniem spojówek, 2x byliśmy w szpitalu, już ze 4 razy miał katar, przechodził biegunke podczas antybiotykoterapii, ponad to ma szmery na serduszku (prawdopodobnie po przebytym zapaleniu oskrzeli) i jesteśmy pod obserwacją w kierunku astmy. ale to i tak wszystko pikuś...
Nie wiem może ja coś źle robię  i na piersi do tej pory i tyle już chorował 
|
My też z chorowitków 
Cytat:
Napisane przez blogerka
Hej, meldujemy się z Boryskiem i mamy zamiar wrócić, chociaż na weekendy!
Stęskniłam się, czasowo kiepsko (Borys to istny wulkan energii, ja w dzień nie mogę zrobić już nic, poza noszeniem na rękach księcia, który rączką pokazuje co chce i gdzie chce iść, a jak nie spełniam jego próśb to jestem cała pogryziona  Całe szczęście spacery lubi, i jazdę samochodem i odwiedziny u dziadków, ale to się wyklucza z internetem, więc stąd moja nieobecność.
|
nareszcie, wracaj do nas.
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
Kubulex robi mi porzadki w komodzie wiec mam chwilke.. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wyczailam tableta na all, uzywke, srakiej firmy ale z gwarancja do 2015 - tzw nietrafiony prezent. ponoc raz odpalany. nowka 700, myslalam ze dam max 300 ale cena juz prawie te 300 a 2 dni do konca jeszcze 
maz mowi ze nie kupuj to juz lepeij dolozyc troszke i miec nowke itd...a za chwilke - Bo ty to zawsze popsujesz mi moje plany
pytam sie -jakie plany????????????? 
a ten - bo mialem Ci na urodziny kupic

tylko teraz musze ogarnac temat neta wifiowego w szkole bo jak nie bedzie to tablet mi nie potrzebny bedzie. mamy lapka-wystarczy a tablet przydalby mi sie do szkoly, do tego dziennika elektrycznego 
no nic, nie spieszy sie...
ale malz mnie zaskoczyl, nie powiem 
|
nie zamawiaj, zaczekaj 
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
mój śpioszek 
|
ale fajnie śpiocha
Cytat:
Napisane przez gojka24
Witam się po dłużeszj przerwie... Tż przedwczoraj wrócił, nadrabiałam starą część.... Dziś już jedzie także tej nawet nie zacznę pewnie.... Mam nadzieję, że atmosfera się poprawiła... Szkoda, żeby to nasze forum się posypało...
Trochę przykro mi się zrobiło, że nikt nie pamiętał o urodzinach mojej Paulinki, z drugiej strony rozumiem Was, bo w końcu nie było mnie na pierwszej stronie.... Ale to przecież nie jest najważniejsze.... Impreza w miarę się udała, pomijając fakt, że t. wściekła jak osa- nie wiadząc czemu, bo powodu nie miała... prezenty wszystkie udane.... Paulina zachwycina... Tort chyba się udał.. W sumie to moja rodzina chwaliła i wyraziła opinię na jego temat, od srtony tż nikt się na ten temat nie odezwał.. ale nie ważne... czepiać się nie będę....
Jak myślicie mogę małej nałożyć ciapki. Coś w tym stylu http://allegro.pl/ciapki-eur-21-12-1...842706167.html
Ogólnie jestem przeciwna nakładaniu takich butków na nóżki, ale strasznie zimno u nas od podłogi ciągnie... Ma na sobie rajstopki, spodenki i skarpetki, ale wydaje mi się, że nadal jej zimno.... Sama strasznie marznę.... no i chciałabym coś jej nałożyć na nóżki i już sama nie wiem co lepsze.....
Nie wiem czy uda mi się coś jeszcze napisać przed wyjazdem tż... Pewnie jesteście ciekawe jak wyszedł tort.. Oto i on.....
|
Paulinko gorące buziaki, spóźnione ale szczere 
Cytat:
Napisane przez gojka24
coś się nie dodało.. MAm nadzieje, że teraz się uda...
|
śliczny
Cytat:
Napisane przez YellowSheep
Normalnie mam już dość. Tż wyszedł o 11 pomagać sąsiadce w przeprowadzce i dalej go nie ma, pewnie znów wróci Bóg wie o której. A ja znów jak ci.ul siedzę sama, już rzygam tym, ileż można... W tygodniu sama, w weekend sama, nigdzie nie wyjdę, bo -12 stopni to gdzie będę dziecko ciągnęła... Mam wrażenie że się dla mnie życie zatrzymało. Wszyscy gdzieś chodzą, coś robią, a ja siedzę uwiązana jak pies do budy. Oczywiście nic powiedzieć też nie mogę, bo mi tż powie, że przecież mogę wyjść np. dziś wieczorem. Taa, jasne, cały tydzień siedzę sama a jak on wróci to pójdę bez niego.
Nie wiem, nie dogadywaliśmy się, myślałam, że jak będzie dłużej pracował i widział nas właściwie tylko w weekendy, to będzie tęsknił a prawda jest taka że się przyzwyczaił że nas nie ma i teraz nawet w weekendy szuka okazji żeby uciec z domu. Du.pa!

|

Cytat:
Napisane przez neti1
Oho..wyrznela sie gorna lewa dwojka, prawa dwójka prawie....a na dole mamy juz prawa dwójkę.....ot stan podgoraczkowy, co?
Mamy łącznie 7zombow..
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------
Pstryku..dzięki ze pytasz-rano jeszcze Antonio miał temperature i daliśmy mu nurofen..od tamtej.pory nie ma, nic nie dawalam..więc w sumie 1,5 doby..więc to chyba zębiszcza?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
mamy winowajcę gorączki, za ząbki, my mamy narazie 4