Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 11:49   #2488
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Witam z rana

pół nocy skurczy wyrzymających macicę - kurde to chyba te przepowiadacze i to na serio już. Nawet regularne były ale krótkie takie po 15-20 sek
Wstałam siku i co na papierze widzę? śluz z krwią tak leciutko odbarwiony na różowo i dwa malutkie "skrzepki"- chyba czopuś zaczyna wyłazić, nie?
Staram się nie panikować bo chyba nie ma po co - poczekam jak się sytuacja rozwinie i zadzwonię do położnej. Na razie włożyłam czystą wkładkę i będę obserwować
Jedno przyznam- takich skurczy jeszcze nie miałam...
Skurcze mam dalej ale takie mocniejsze jak na @ i trwają po jakieś 15 sek
ej.... no ja się boję....

Małgoś
- szykuj się bo Ty następna do takich atrakcji
No to kochana zaczyna się Te skurcze są straszne, współczuję , ból jak na @ i po tym odeszły mi wody. 3-mam kciuki za szybkie i bezbolesne zakończenie akcji !

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
nie są regularne i różne z intensywnością więc wątpię aby dziś lub był ten dzień
Ja o 18 nie miałam rozwarcia, zero skurczy, nic nie przepowiadało porodu, szyjka długa, a o 4.50 6 cm rozwarcia, szyjka skrócona, akcja poród w najlepsze się rozpoczęła. Akcja rozwija się momentalnie
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora