Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 12:04   #3003
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Hello

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
ubierz wielkie reformy do spania
Jak ostatnio jęczałam TŻ-owi, ze mi zimno w nocy, to powiedział, że muszę sobie kupić jakąś ciepłą piżamę. Po czym dodał: "No trudno, może nie będzie sexy, ale ważne żeby było Ci ciepło... poza tym i tak wystarczy, że wypniesz dupkę i już nieważne będzie co masz na sobie " - tak więc dziewczyny: brzydkie gacie, to nie problem dla facetów

Cytat:
Napisane przez Firlejka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta
Chciałabym do Was dołączyć (jeśli mnie przyjmiecie oczywiście) . Często Was podczytuję, a że brakuje mi kogoś z kim mogłabym pogadać o babskich sprawach i staraniach, więc chciałabym się ujawnić
Witaj!
Zaproszenie na Ovuf wysłane

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Szukałam ostatnio tego w Super Pharm i ni cholery nie mogłam tego znaleźć gdzie tego szukać w jakim dziale
Tak jak napisała Debra: w tej aptecznej części - ja go zauważyłam, bo stał niedaleko kwasu foliowego, który kupowałam (generalnie pomiędzy suplementami dla kobiet w ciąży a suplementami na potencję ).

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
kurcze Kindzia ma dobrego lekarza ale ty gdzie indziej mieszkasz
Nieee... ja mieszkam tam gdzie Kindzia Tylko ona miała jakieś wtyki do tego profesora, ze tak szybko ją przyjął Ale w sumie nie pamiętam czy nazwisko podawała... Kindzia, jak możesz to napisz mi jak ten lekarz się nazywa (może być na priv) - może można zapisać się do niego w jakąś kolejkę?

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
czytałam właśnie, że na grzyba też się takie wywietrzniki wstawia bratowa ma taki wielki w kuchni, to jej ten grzyb się trochę opamiętał. Ale na necie widziałam takie malutkie co się wstawia nad okna, żeby po głowie nie wiało.

Są różne rodzaje...jedne się w oknach montuje, no ale to strach samemu robić, bo można okno zepsuć i nie w każdym da się zrobić. A jedne robi się dziurę nad oknem i tam wstawia. Poszukaj na necie, bo ja muszę teraz lecieć
Ja mam takie wywietrzniki w oknach i niestety tak z tego piź.dzi, że ich nie otwieram Ale my ogólnie mamy chłodne mieszkanie - może jak ktoś ma bardzo ciepłe,to się to sprawdza

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2014-01-27 o 12:07
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora