2014-01-27, 12:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Hello 
Cytat:
Napisane przez vioris
 ubierz wielkie reformy do spania 
|
Jak ostatnio jęczałam TŻ-owi, ze mi zimno w nocy, to powiedział, że muszę sobie kupić jakąś ciepłą piżamę. Po czym dodał: "No trudno, może nie będzie sexy, ale ważne żeby było Ci ciepło... poza tym i tak wystarczy, że wypniesz dupkę i już nieważne będzie co masz na sobie " - tak więc dziewczyny: brzydkie gacie, to nie problem dla facetów 
Cytat:
Napisane przez Firlejka
Cześć dziewczęta 
Chciałabym do Was dołączyć (jeśli mnie przyjmiecie oczywiście)  . Często Was podczytuję, a że brakuje mi kogoś z kim mogłabym pogadać o babskich sprawach i staraniach, więc chciałabym się ujawnić 
|
Witaj! 
Zaproszenie na Ovuf wysłane 
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
Szukałam ostatnio tego w Super Pharm i ni cholery nie mogłam tego znaleźć gdzie tego szukać w jakim dziale 
|
Tak jak napisała Debra: w tej aptecznej części - ja go zauważyłam, bo stał niedaleko kwasu foliowego, który kupowałam (generalnie pomiędzy suplementami dla kobiet w ciąży a suplementami na potencję ).
Cytat:
Napisane przez jagodzia133
kurcze Kindzia ma dobrego lekarza ale ty gdzie indziej mieszkasz 
|
Nieee... ja mieszkam tam gdzie Kindzia Tylko ona miała jakieś wtyki do tego profesora, ze tak szybko ją przyjął Ale w sumie nie pamiętam czy nazwisko podawała... Kindzia, jak możesz to napisz mi jak ten lekarz się nazywa (może być na priv) - może można zapisać się do niego w jakąś kolejkę? 
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88
czytałam właśnie, że na grzyba też się takie wywietrzniki wstawia  bratowa ma taki wielki w kuchni, to jej ten grzyb się trochę opamiętał. Ale na necie widziałam takie malutkie co się wstawia nad okna, żeby po głowie nie wiało.
Są różne rodzaje...jedne się w oknach montuje, no ale to strach samemu robić, bo można okno zepsuć i nie w każdym da się zrobić. A jedne robi się dziurę nad oknem i tam wstawia. Poszukaj na necie, bo ja muszę teraz lecieć 
|
Ja mam takie wywietrzniki w oknach i niestety tak z tego piź.dzi, że ich nie otwieram Ale my ogólnie mamy chłodne mieszkanie - może jak ktoś ma bardzo ciepłe,to się to sprawdza
Czas edycji: 2014-01-27 o 12:07
|
|
|