Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - slub w Zakopanem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 13:05   #91
Mirianka
Zakorzenienie

Dot.: slub w Zakopanem

Cytat:
Napisane przez beta_ Pokaż wiadomość
Witam dawno mnie nie było
Torty z samanty, belvedere czy orawskiego ciacha nie są złe ale daleko im do naturalnych niestety. za to na podhalu można znaleźć firmy które oferują również wypiek ciasta i torty nie dość że bez chemii to niektóre jeszcze na zupełnie swojskich składnikach typu jaja masło mleko.
Co do kapeli ja poleciłabym Warsy i Sykowni byłam na Weselach z ich udziałem i było super muzyka zarówno regionalna, disco polo jak i zagraniczne kawałki.
Kwiaty i dekoracje polecałabym DekoracjeSzewczyk lub kwiaciarnie Tajemniczy Ogród, z tym że firma Szewczyk dysponuje dużym asortymentem elementów dekoratorskich i naprawdę jest w czym wybierać co rok coś nowego z gustem i jakością, zaś Tajemniczemu Ogrodowi nie można odmówić ładnych kompozycji jednak jeśli chodzi o dekoracje karczmy czy sal nie ma wielkiego wyboru co do wazonów czy innych elementów bukiety ślubne piękne.
Pozdrawiam
Oj ja tez poproszę namiary na takie cukiernie! To dla mnie bardzo ważnu temat
Właśnie dlatego karczmy mi się podobają - nie potrzeba do nich wielkich dekoracji by wyglądały klimatycznie

Cytat:
Napisane przez eskaliptus Pokaż wiadomość
Droga beto_ dzięki za cenne rady. Czy możesz podać nazwy firm, które robią naturalne ciasta? Co do dekoracji faktycznie firma DekoracjeSzewczyk mają szeroką ofertę i będę z nich pewnie korzystać.
Czy możesz Ty lub któraś z wizażanek polecić kogoś w zakresie makijażu - makijażystki/wizażystki na terenie Małopolski z dojazdem? Większość proponowanych na tym forum jest już pozajmowanych, poza tym po zrobieniu małego wywiadu środowiskowego w tym zakresie stwierdzam, że mało której wizażystce zależy na kliencie. Poszukuję kogoś kto zrobi odważny makijaż, nie delikatny. Dopasowany do mnie. Mam spore wymagania, gdyż sama bardzo dobrze potrafię się malować, ale w ten dzień chciałabym aby ktoś inny za mnie to doskonale wykonał i mam tutaj na myśli również i makijaże dla moich bliskich, którzy również są chętni. Jeszcze jedno pytanie czy ktoś zna może i miał okazję bawić się na weselu, gdzie grała Kapela Sarpacka? Wybraliśmy ich na wesele, gdyż urzekli mnie od pierwszego słuchania ale nie mam pojęcia jak bawią muzyką gości weselnych a i też ciężko to od nich wyciągnąć.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Moje wszystkie drogie przygotowujące się do za mąż pójścia i już mężate
Skoro i tak rozmawiamy w tym wątku o muzyce to może podzielicie się jakimiś tytułami piosenek biesiadnych, których nie może zabraknąć lub nie zabrakło na waszych weselach oraz jakie piosenki, muzykę chciałybyście mieć lub miałyście jako oprawę ceremonii ślubnej najważniejszego dla Was dnia w życiu?
Ja jeszcze o muzyce nie myślałam - wiem że na pewno w Kościele nie chciałabym takich piosenek - przyspiewek o serduszkach i gołąbkach ... Tylko coś bardziej a propo chwili

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując