Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 13:33   #4683
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Dostaliśmy skierowanie na rehabilitacje. Filip waży 7820g. Nie musimy brać już żelaza, kwasu foliowego i wit.b6 Za to wyszła leukocytoza.
no to dobrze że już nie trzeba brać tylu specyfików, co to leukocytoza?

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
chciała sie pokocić.

W moje dziecko wstąpił diabeł, od 8 rano nie zasnął ani na minute i piszczy non stop !
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
nawet na spacer nie moge wyjsc
miałam napisać dlaczego ale już wiem że padł i wieje

ale ja po spacerze mam kochane wyspane najedzone wykupkane dziecko które się radośnie bawi i piszczy

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
-pani doktor mówiła,że przy lekkim katarku W OGÓLE nic nie odciągać, psikać tą wodą morską i nos się oczyści jak młoda odkichnie;

-zarówno ta pani doktor, jak i inna i pielęgniarka z mojej przychodni twierdzą,że lepiej jednorazowo jedną szczepionkę w odstępach 2-3 tygodnie, czyli zupełnie inaczej niż każda z was pisze...przez to zaczynam do nich tracić zaufanie

-dok twierdziła,że to jej odginanie w tył to normalne, że ona się teraz dużo wierci,że czasem dzieci chcą inaczej być niż my je bierzemy i się odginają...

- jak sprawdzała jej gardełko to biedną aż naciągnęło,więc mój mąż zaczął ją pocieszać, a dok powiedziała,że tak nie wolno bo ona będzie kojarzyć,że to coś złego i nieprzyjemnego,że mamy jej nie żałować tylko powiedzieć "teraz pani doktor oglądała Ci gardełko"

- moje dziecko się rozgadało i dwa razy powiedziała tam AŁA

-przybrała tylko 500 g przez 3 tygodnie, bidy nie ma,ale jakby sie pogarszało to mam zacząć podawać warzywka 2 tygodnie wcześniej:confu sed:

ogólnie to ja już nic nie wiem, znowu Jednak się umówię do neurologa, prywatnie, mam dość tego,że ten problem ciągle jest uważamy za normalny, a ja wolę to jednak sprawdzić...
motyl
- co do nie odciągania to tak też nam ordynator mówiła jak wychodzilismy ze szpitalem po podejrzeniu zapalenia płuc, żeby tam nic nie podrażniać i nie naruszać, że samo wyleci, ewent psiknąc i na brzuch ale tez nie dużo psikać, bo to podraznia slózówke nosa?
- co do mówienia pełnymi zdaniami jak do doroslego ostatnio o tym pisałam że nuerolog tak nam zalecala wiec to się zgadza, dziecko wszytsko juz rozumie itd
- z przerwami co do szczepień niemam zdania ale u nas też mówią ze albo naraz albo za 6 tyg... może maja malo pacjentów a w odstępie 2 tygodniowym to sami sobie wizyty mnoża juz i z tym się spotkalam
- co do przybierania to ile konkretnie wazy? tak jak juz natala pisala że niema sie co spieszyc jak kp i zaczac od bardzo malej ilości

Edytowane przez karolson
Czas edycji: 2014-01-27 o 13:34
karolson jest offline Zgłoś do moderatora