Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 14:01   #1708
Akkma
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
P.S. Gdy poczułam pierwsze ruchy małej kilka m-cy temu, to też myślałam, że to bąk ... )
Haha ja na początku jak nie mogłam odróżnić ruchów małej od jelit to czekałam czy będzie bąk. Jak był to znaczy, że jelita, a jak go nie było to mała

Cytat:
Napisane przez nattalli Pokaż wiadomość
No powiem Ci że w Skandynawii po pierwsze jest przepięknie i zycie dużo łatwiejsze ale w niekórych urzedach burdel króluje na calego gorszy niż w Pl a jeszcze jak człowiek ma jakiś problem z językiem w sensie wysłowieniem się to już w ogóle.
A tak w ogóle wam powiem że mąż mnie zachęca żebym poszla na kurs norweskiego od września. od skończył dwa stopnie i w miarę fajnie się już dogaduje. Ja z jednej strony bardzo bym chciała z drugiej sobie myślę. półroczne dziecko, prowadzenie firmy i do tego kurs językowy trochę tego dużo. No ale kurs jest dwa razy w tygodniu po 3-4 godz. 10minut drogi od domu. W godzinach mniej więcej 18-21 więc w sumie może dobrze dla mnie ja się wyrwe do ludzi, zyskam jakąś nową umiejętność. Mąż w domu nacieszy się coreczką Chyba chcę spróbować ale zobaczymy jeszcze jaki charakterek bedzie miala mała;p Czy mi pozwoli się uczyć;p Ale ogólnie jestem nastawiona na "TAK"
Moim zdaniem taki kurs to świetny pomysł! Szczególnie, że Wy nie chcecie już stamtąd wracać

Uhh.. biorę się za naukę, bo jutro mam mega ciążki egzamin Trzymajcie kciuki za moją motywację