Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 14:34   #697
katiusza1985
Raczkowanie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez kujon001 Pokaż wiadomość
ja tez w pierwszej ciazy nie mialam zadnych plamien, i teraz tez mam nadzieje ze nie bedzie

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

boze dziewczyny jak ja sie najadlam, zamowilam sobie chinczyka wiem ze to nie za bardzo jesc takie zeczy w ciazy ale pomyslalam przeciez to kurczak warzywka i surowka to nie moze byc takie nie zdrowe

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

katiusza jak ur miesiac przed porodem to bylo wszystko ok? czy dziecko bylo zaliczane do wczesniakow?

ciaża zaliczana jest jako donoszona w skonczonym 37tc. ja urodziłam dokładnie w 36t 3 d. czyli zabrakło 4 dni do donoszenia. Synek był zakwalifikowany jao wcześniak i leżyliśmy na oddziale dla wcześnaków, ale nie byl w inkubatorze, dostal10 pkt. Jedyne co było nie tak, to że nie chcial jesć tylko ciagle spać - ten miesiac niedonoszenia jednak zrobil swoje. Leżylismy 9 dni w szpitalu, bo tyle zajęło, żeby zaczał przybierać na wadze i zeby chcial jeść. No a potem w domu bylo ok, ale byl mniejszy - jak mial np. 3 miesiace to wygladal jakby mial miesiąc.

A z kolei ja chciałąm sie Ciebie zapytać czy to prawda, ze najgorzej jest rodzić przenoszone ciaze?

Edytowane przez katiusza1985
Czas edycji: 2014-01-27 o 14:43
katiusza1985 jest offline Zgłoś do moderatora