2014-01-27, 17:42
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki podkład dla mojej cery? - zbiorczy, cz. II
Cytat:
Napisane przez Bec3
Cześć dziewczyny 
Liczę na waszą pomoc w doborze idealnego podkładu 
Mam bardzo jasną cerę, z licznymi piegami. Cierpię na azs, ale na (nie)szczęście, na twarzy to atakuje powieki, czasem skronie i okolice ust. Niestety również cierpię na trądzik.  Wydaje mi się, że prędzej moja twarz była bardziej tłusta, szybko się świeciła, może z wiekiem to minęło i teraz raczej jest sucha, często skłonna do podrażnień. Od pół roku leczę trądzik normaclinem i differinem. Smaruję twarz maściami na zmianę, na noc. Mam liczne wągry i zaskórniki na nosie, brodzie i wewnętrznej stronie policzków. Zazwyczaj mam na twarzy niemiłe niespodzianki, ale niewiele. Gorzej z bliznami, bo bardzo długo pryszcze się goją. Jestem zdecydowana na zakup kosmetyków mineralnych, aby aż tak bardzo skórze nie szkodzić. Nie zawsze muszę się malować, staram się jak najrzadziej, no ale wiadomo jak jest. Jaki mogłybyście mi polecić podkład? Najlepiej żeby dobrze krył, nie zapychał, matował i żeby był jasny.
Dzięki wielkie za pomoc 
|
polecam zapoznanie się z tym artykułem http://www.alinarose.pl/2012/12/najl...wsztskich.html
|
|
|