2014-01-27, 18:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Blonde,
Cytat:
I Ty zaczniesz rozwijac sie zawodowo
|
od maja mogę szukać pracy, ale tylko do października bo szwagierka idzie na studia i jeśli pójdzie zaocznie to będzie z Kamilem i później ale jeśli dziennie to niestety znów będę bez opieki.
Rogaliczka bym zjadła ale za dużo słodkości ostatnio u nas 
Asiuk,
Cytat:
w niedzielę moje dziecię świętowało 3 urodzinki Całą niedzielę robiliśmy żarełko - mąż zrobił przepyszne roladki z polędwiczki wieprzowej z szynką prosciutto, mozzarellą i szałwią Do tego były frytki i sałatka z rukolą, pomidorkami koktajlowymi, słonecznikiem i parmezanem. Dla dzieciaków były nuggetsy i mix warzyw we wspólnej miseczce: surowa marchewka, papryka, rukola. Oczywiście, jedynie Ewa nie zjadła obiadu 
Potem był tort malinowy (kupiony, ale trafiliśmy super), fajnie udekorowany. Teściowa upiekła swój obłędny sernik Do tego kawka.
Z zimną płytą nie szaleliśmy jakoś. Zrobiłam sałatkę z makaronem, kurczakiem i pomidorami suszonymi, był talerz z wędliną, serem, pomidorem, gotowane jajka z majonezem itp. Zrobiliśmy jedynie dodatkowo zapiekanki z tuńczykiem, majonezem i serem żółtym, ale trochę za twarde wyszły
|
ale to ładnie zorganizowałaś  ślicznie no i Sto lat dla Córeczki  
Cytat:
W piątek - parapetówka przyjaciółki, same nieznane twarze, trzeba było się upić, żeby jakoś funkcjonować towarzysko
|

Dodaja,
Cytat:
Cześć Kochane !
Powoli chyba wracam do świata żywych (wirtualnego)
Jestem na bieżąco, ale pozwólcie, że nie będę odnosiła się do starszych postów, tylko teraz będę nie bieżąco
|
nooo hej 
Cytat:
Wnet będzie 4 miesiące do naszego ślubu i wesela ! Nie jestem w stanie tego ogarnąć jak czas szybko zapiernicza ! Obecnie u nas na tapecie zaproszenia, poradnia życia rodzinnego i milion innych rzeczy Ja zaczynam się bać, że nie ogarniemy logistycznie tak dużej imprezy
|
zazdroszczę tego dacie radę 
Cytat:
Z nowości- tż zmienia pracę! Dostał pracę w swojej wymarzonej firmie i jestem z Niego dumna jak paw
|

Cytat:
Brzucho mojej siostry rośnie ! Ale generalnie wygląda ślicznie i zgrabnie. Do tej pory przytyła 8 kilogramów, a nogi dalej jak patyczki. Jej córcia będzie miała na imię Lenka lub... Milenka
|
Milena mi się podoba 
Zabcia, co z Dominikiem? co broi?
Cytat:
strong - najgorsze pierwsze dni przy diecie dzieki
|
szkoda że nigdy tych pierwszych dni nie doczekam!
|
|