2014-01-27, 19:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
ja się tak spieszyłam rano na pobranie krwi, że zapomniałam zabrać skierowanie cała ja. ale powiedziała mi kobitka, że jak poprzednio miało być zrobione a nie było, to mi nie policzy tych 8zł. jeśli było zrobione i po prostu wyników nie wydali, to zapłacę. nie wiem czy przejdzie doniesienie skierowania po czasie 
ja nie jem zakazanych, odkąd wiem, no bo wcześniej się zdarzało wszyyyystko, no bo święta, sylwester itp. odrzuciłam colę(innych gazowanych nie pijałam), dwa łyki od tżta zrobiłam niedawno. nie jem czipsów, dwa dziubnęłam, ale przedwczoraj kupiłam sobie cheetosy i wrąbałam pół paczki staram się dziennie jeden owoc, ale przedtem nie jadłam, sporadycznie, to mi na razie ciężko się przestawić. wolę mandarynkę niż jabłko np, mniej roboty, bo jabłko sobie kroję i leży na talerzu i dziubię, a mandarynkę tylko obiorę i zjadam. słodyczy jem mniej, ale nadal. wcześniej jadłam niekiedy zawrotne ilości. nadal mam problem z posiłkami, od paru już lat jem nieregularnie, potrafię pół dnia nic, po czym na noc godzinę przed snem jem kilka kanapek. niezdrowe, wiem, ale próbuję się przestawić.
wishlista
18WRZESIEŃ2010 
08wrzesień2014   ostatecznie 17.09. 14:35
|
|
|