Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 20:45   #4577
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
Niee, Chodakowska jest dla mnie zdecydowanie za trudna, ja mam kondycję jak emerytka
Ćwiczę Walk at home z Leslie Sansone, mi bardzo dopowiada, codziennie 3 mile robię i jestem zmachana, siostra mi wczoraj Turbo Spalanie pokazywała to od samego patrzenia słabo mi się zrobiło. Ty chyba z nią ćwiczysz cos tak kojarzę także

Gratulacje , pewnie tak mówisz a kujon z ciebie

Ja niezmiennie od niemowlęctwa nivea na każdą pogodę, nam odpowiada chociaż przydałoby mi się poszukać czegoś z porządnym filtrem

Miramej kupiłaś fotelik?

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Dzielna dziewczyna

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Taaaa, o taki kujon
d.jpg

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Gratulacje

No właśnie wiem, jak to jest z tymi syropami, więc Kubie na noc nie daję nic, tylko siedzę z nim na rękach.

Lipobasy zamiennie ze sztyftem Musteli.

Jeszcze nie, a dlaczego pytasz?

U nas dziś był Dzień Babci i Dziadka w przedszkolu, po krótkiej (i mało udanej ) części artystycznej był poczęstunek, a potem super warsztaty mydlane, świetna sprawa

Ja normalnie olejem arganowym, ale do przedszkola krem chce zanieść, bo olej to w lodówce musi być.

A dlaczego mało udanej?
Jak wyglądały warsztaty?