Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 22:36   #2246
Madzia9999
Zakorzenienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część XI

Cytat:
Napisane przez malenkarybunia Pokaż wiadomość
Przyszedł, ten grubszy fajny, chociaż znów dość niski w stanie z tyłu, co mnie wkurza, ale może mam za dużą d... Jakiś super ciepły to nie jest, ale grubość fajna Nie nosiłam, bo dostanę go w lutym na prezent, także TŻ zabrał

Ten cienki właśnie mam na sobie, jest wygodniejszy, ale właściwie nie wiem czy go polecać... Niby 40 zł. ale wydaje mi się, że po kilku razach będzie się kulkował :/ Jak wyjęłam z paczki to spodobał mi się, jak założyłam też (wygląda ja na zdjęciu), fajny, wygodny (nawet bardzo). W sumie miałam od razu zamawiać inne kolory, jednak trochę ponoszę i zobaczę jak będzie wyglądał po kilkunastu założeniach.

Bluza z Miki fajna, wygląda jak na zdjęciu, średniej grubości za 30 zł. warto Też nie mam jej, bo też dostanę ją w prezencie. Jak wpiszesz w google bejsbolówka miki to Ci się kilka blogów z nią pokaże, mnie właśnie one zachęciły
Dziękuję za relacje Szukam kompletnego dresu, ale słabizna na allegro. Chyba stacjonarnie się za to zabiorę

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora