2014-01-27, 23:47
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
Napisane przez dzolin
Wiem dziewczyny! Przecież ja też nie mogłam, ale ja chciałam jego tak bardzo, tej bliskości, chciałam mieć go dla siebie prawdziwie, a nie po 'kumpelowsku', od razu mu powiedziałam, że ŻADNEGO kontaktu. Raz się przełamał, powtórzyłam co powiedziałam. Jest naprawdę łatwiej. Zróbcie to dla samych siebie, żeby ograniczyć cierpienie...
|
Skoro napisał, że nie chce rozmawiać to może już się nie odezwie. A jeśli napisze za jakiś czas jak gdyby nigdy nic to postaram się zerwać ten kontakt, bo taka huśtawka jaką on mi funduje to już ponad moje siły.
Cytat:
Napisane przez Vaineth
Jednak jaki miałby cel w tym, by kłamać? Próbuję to wszystko poskładać w całość i nie rozumiem. W święta faktycznie go nie było, nie mieliśmy kontaktu przez 3 lub 4 dni, nie pamiętam. A jeżeli zostawił mnie, by z nią się przespać... Boże. Nic nie rozumiem.
|
Może taki ma cel żeby zostawić sobie u Ciebie otwartą furtkę? Że skoro Ci powiedział, że zdradził już po rozstaniu to mu wybaczysz i może kiedyś znów będziecie razem? A może właśnie dlatego zerwał, bo go inna pociągała... Nie wiem. Dziwne to wszystko. Zerwał - w sumie nie wiadomo dlaczego (bo powód, który podał jest idiotyczny skoro za kilka miesięcy mieliście zamieszkać razem), potem zdradził - przypadek? (jakoś nie wierzę), a teraz nagle żałuje - posmakował jak to jest i zatęsknił do tego co znane i kochane. Robi z siebie takiego pokrzywdzonego, że nie zasługuje na Ciebie, bo zdradził - mi się wydaje, że to tylko taka zagrywka żeby sobie grunt na ten powrót do Ciebie przygotować.
Edytowane przez 201610170910
Czas edycji: 2014-01-27 o 23:48
|
|
|