Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 23:47   #255
201610170910
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez dzolin Pokaż wiadomość
Wiem dziewczyny! Przecież ja też nie mogłam, ale ja chciałam jego tak bardzo, tej bliskości, chciałam mieć go dla siebie prawdziwie, a nie po 'kumpelowsku', od razu mu powiedziałam, że ŻADNEGO kontaktu. Raz się przełamał, powtórzyłam co powiedziałam. Jest naprawdę łatwiej. Zróbcie to dla samych siebie, żeby ograniczyć cierpienie...
Skoro napisał, że nie chce rozmawiać to może już się nie odezwie. A jeśli napisze za jakiś czas jak gdyby nigdy nic to postaram się zerwać ten kontakt, bo taka huśtawka jaką on mi funduje to już ponad moje siły.

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Jednak jaki miałby cel w tym, by kłamać? Próbuję to wszystko poskładać w całość i nie rozumiem. W święta faktycznie go nie było, nie mieliśmy kontaktu przez 3 lub 4 dni, nie pamiętam. A jeżeli zostawił mnie, by z nią się przespać... Boże. Nic nie rozumiem.
Może taki ma cel żeby zostawić sobie u Ciebie otwartą furtkę? Że skoro Ci powiedział, że zdradził już po rozstaniu to mu wybaczysz i może kiedyś znów będziecie razem? A może właśnie dlatego zerwał, bo go inna pociągała... Nie wiem. Dziwne to wszystko. Zerwał - w sumie nie wiadomo dlaczego (bo powód, który podał jest idiotyczny skoro za kilka miesięcy mieliście zamieszkać razem), potem zdradził - przypadek? (jakoś nie wierzę), a teraz nagle żałuje - posmakował jak to jest i zatęsknił do tego co znane i kochane. Robi z siebie takiego pokrzywdzonego, że nie zasługuje na Ciebie, bo zdradził - mi się wydaje, że to tylko taka zagrywka żeby sobie grunt na ten powrót do Ciebie przygotować.

Edytowane przez 201610170910
Czas edycji: 2014-01-27 o 23:48
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora