2014-01-27, 23:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
Napisane przez smutnaja88
No to teraz mi wyjaśnijcie to...
Dostałam 3h temu od niego wiadomość "Tak tylko podrzucę: ...." <-- i tu link do śmiesznego filmiku...
I jak tu zrozumieć i nie oszaleć? (szczególnie w kontekście piątku)
|
Nie wiem, głupi jest, pusto ma w głowie.
Może mu schlebia to, że takie emocje w Tobie budzi i stara się to podsycać. Może chce sobie połechtać ego.
Cytat:
Napisane przez durnababa
Nie zrobił cyrku, powiedział Ci, co chciałaś usłyszeć, żeby nie musieć się tłumaczyć. Nie bierz do siebie, tego, co on mówi. Bierz to, co robi, jak się zachowuje, a rpzede wszystkim, jak Ty się z tym czujesz. Jak robi Ci krzywdę, to bądź na litość boską mądrzejsza ode mnie, ucz się na moich błędach zamiast na własnych i nie daj się krzywdzić 
Jak ktoś wprowadza złe emocje w Twój i tak kiepski w tej chwili stan, to broń się, odetnij, nie katuj się. Miej instynkt samozachowawczy i przyjmij po prostu, że jets to wolny człowiek, robi, co chce. I Ty też możesz. Odżyj, spójrz na siebie, na to, co Ci sprawia przyjemność i to rób zamiast czekać na maile kolesia, który się tym nie przejmuje w ogóle 
Bo jesteś fajna, młoda, szkoda każdego dnia zmarnowanego na niego. Poważnie. Musisz się spiąć. I do dzieła.
|
Tyś wcale nie jest durna baba
|