Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 23:57   #260
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Napisałam przedtem do byłego (wiem, że zrobiłam źle, ale to był impuls, któremu się poddałam). Rozmawialiśmy na mało znaczące tematy, po czym zapytałam kiedy mnie zdradził. Nie miałam siły wcześniej o to zapytać, nawet nie chciałam o tym myśleć... Odpowiedział, że podczas wyjazdu z kolegami w okresie świąt Bożego Narodzenia. Nie byliśmy już wtedy razem... Zostawił mnie tydzień przed świętami. Fakt, przez cały czas mieliśmy kontakt wtedy i dużo mówił o powrocie, ale nie byliśmy razem! A ten mi mówi, że chciał do mnie wrócić i to, że przespał się z tą kobietą uważa za zdradę...
Nie wiem co o tym sądzić.
Oglądałaś "Przyjaciół"?

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
. A jak mu napisałam o tej lasce to odpisał w mega nerwach ale dwa razy napisał że KTOŚ chce zebyśmy kontakt zerwali i o sobie źle myśleli i żebym przemyślala z kim się zadaję i kto ma takie negatywne nastawienie do nas.
Wyciągnęłaś jakieś wnioski? Kto życzy Wam zerwania kontaktu i co ma z tym wspólnego cnotka, która za dużo sobie wyobraża?
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44834278]przyszedl, gada ładne rzeczy
Ze zrobił najwiekszy bład życia, ze mnie kocha bla bla bla ze planuje ze mną przyzłośc itd. itp. nie pamiętam, i że wie że to będzie trwało zanim mu zaufam ale sie postara itp. (on jest z tych którm trudno takie wyznania przychodzą)[/QUOTE]
Super, niech się stara, trzymam kciuki i czekam na dalszą relację
Patrz, gdybyś się nie wyprowadziła, nie stanąłby pod Twoimi drzwiami z przeprosinami
Cytat:
Napisane przez Kotalka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałybyście wrócić do swoich eksów?
Ja czuję do swojego ogromną niechęć, mam go za najgorszego drania tego świata i aż mnie wzdryga na samą myśl, że miałabym go dotknąć czy przytulić. Wiem, że nie wolno nikomu źle życzyć, ale gdzieś tam po głowie plącze mi się taka myśl, że chciałabym, aby powinęła mu się noga czy to w pracy, czy w życiu osobistym
Lubię swoich eksów. Gdybym coś do nich czuła, mogłabym wrócić prawie do każdego. Byli moimi przyjaciółmi i jestem dumna z ich sukcesów.