2014-01-28, 00:09
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------
Cytat:
Napisane przez Lanari
Sama z siebie też się do niego nie odezwałam(no tylko raz kilka dni po rozstaniu na mega dole i w sprawie długu) i nie odezwe!
A tak w ogóle to wydaje mi się, że on kompletnie nie rozumie co mi zrobił. Nawet sobie nie zdaje sprawy jak ja (do tej pory!) to przeżywam! Pewnie myśli, że to sobie zlałam tak jak on! Kompletny ignorant! Jeszcze dzisiaj do mnie z tekstem "jak ty byś się czuła jakby cie koledzy w *uja zrobili". No kur#a! Debil!!! Za grosz empati w sobie! Totalny egoista! Nie poznaje go... Kompletnie inny człowiek. Jakby mu się przez te święta mózg zlasował i dlatego to wszystko. Dlatego mnie zostawił i jest teraz takim debilem! Całkowite odmóżdżenie!!! Paranoja...
Ehh kurcze musiałam się wygadać. Już mi siada na głowe od tego wszystkiego 
|
Mnie strasznie to przeraza jak oni sie zmieniaja...moj na początku twierdził, że brzydzi sie zdrady, przy zerwaniu stwierdził że powinnam sie cieszyc, że teraz a nie za kilka lat czy po slubie bo na pewno by skakal w bok ! (nie wiem tylko czy dlatego bo jestem malo szalona czy dlatego bo sie nie wyszalal...chociaz najpewniej dlatego bo jest dupkiem ) Ale i tak najbardziej bylo bolesne jego stwierdzenie, ze ''dobrze ze mam wyglad'' po tym jak zaczal opwiadac jak to malo szalona i zwariowana jestem...poczulam sie autentycznie jakbym dostala w ''ryj'' bo wychodzi na to ze skoro nie jestem zwariowana nastka to nie ma m nic wiecej do zaoferowania i chociazby dlatego nie chce miec z nim wiecej nic wspólnego. Dziewczyny odetnijcie sie od tych dupków bo tylko same sobie robicie krzywde, oni nie sa tego warci
|
|
|