2014-01-28, 00:26
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
Napisane przez Lanari
Mądra dziewczynka  Powiedzenie bardzo trafne!
Mam nadzieje, że do wiosny mi się to serduszko zagoi, bo wtedy na pewno się zobaczymy(chyba, że się wyniesie do jakiegoś miasta)...
Jakoś to będzie... Musze się spiąć i zacząć normalnie żyć!
|
Zagoi! Czas leczy rany
Jakoś? Będzie dobrze, a nie jakoś! Jakoś to może być jemu, a nie Tobie. Gdzieś czeka ktoś wartościowy, kto Cię pokocha najmocniej na świecie na zawsze.
Najważniejsze to znaleźć sobie zajęcie - nauka, ksiązki, filmy, plotki na wizazu mnie ostatnio zajmuje włosomaniactwo początkujące czytam czytam czytam i wszystkie tanie kosmetyki z serii must have wklikuję w notatnik w telefon. I masowo rozsyłam cv. I mam YY, który mi pomagał, pomaga i mam nadzieję, że będzie pomagał
Cytat:
Napisane przez Vaineth
Z jednej strony chciałabym to wszystko wyjaśnić, a z drugiej po prostu nie mam na to siły. Co chwilę pojawiają się jakieś rewelacje, a on sam zachowuje się jak dziecko.
Bez różnicy czy zrobił to przed czy zaraz po zerwaniu. Czuję się z tym paskudnie. Na samą myśl o niej z nim chce mi się rzygać.
Choć fakt - dziś sama jestem sobie winna. Mogłam nie pytać.
|
To normalne, że chciałabyś poznać odpowiedzi na wiele pytań... Każda z nas by chciała. Ale chyba już jest za późno.
Czas edycji: 2014-01-28 o 00:27
|
|
|