2014-01-27, 23:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Cytat:
Napisane przez Nemezis23
W obliczu tej tragedii nie wiedziałam czy pisać, ale postanowiłam dac znać. Odeszły a raczej chlusnely mi wody (przy nadrabianiu wątku) i jesteśmy już w drodze do szpitala. Dojedziemy ok. 0:00. Skurczy brak, leje sie ze mnie od 22... Rano byłam na ktg i nic nie zapowiadało porodu. Ja nie jestem jeszcze gotowa
W środę miałam mieć konsultacje z anestezjologiem i nie zdarzylam więc nie wiem czy dostanę zzo...
Dam znać później, trzymajcie się!
|
Trzymamy kciuki Powodzenia!
Magnusia, Ty też się dzielnie trzymaj! Mam nadzieję, że uda Ci się przespać noc.
---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Muminek1991
No ja też popróbuję z tą kawą  . Wiem,że u nas przy porodzie też robią te okłady bo cię lepiej tkanki naciągają, no i jeszcze podobno akupunkturę robią w kroczu, co by się rozluźniło
A paciorkowca nie masz. 
|
Dzięki 
W takim razie jutro rano idę kupić jakąś najtańszą kawę (i jakieś bardzo naturalne podpaski ) i zacznę robić te okłady 
Fajnie macie, też bym mogła mieć akupunkturę, żeby krocze nie pękło.
Cytat:
Napisane przez vacuity
Hm, ja też z chęcią spróbuję okładów z kawy... Tylko Lavazzy trochę mi szkoda profanować do pochwowych użyć, zakupię jakąś zwykłą.
|
Dokładnie, tez mi szkoda dobrej kawy.
Cytat:
Napisane przez vacuity
Jestem uczulona na takie branie leków bez potrzeby, bo ostatnio trafiłam na artykuł o finansowaniu lekarzy przed koncerny farmaceutyczne - czyli o tym, jak lekarze zbierają punkty wypisując recepty na konkretne leki. A punkty wymieniają potem na nagrody - taki system coś w stylu payback. Oczywiście jestem daleka od twierdzenia, że trafił Ci się lekarz, który próbuje Cię naciągnąć, ale ostrożności nigdy za wiele.
|
To jest okropne
|
|
|