Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Badboye
Wątek: Badboye
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-27, 23:37   #6
Polyvinyl_chloride
Przyczajenie

Dot.: Badboye

Ludzi albo ciągnie do ludzi bardzo podobnych (i wtedy to jest zrozumienie psychiczne na wyższym poziomie, ale o często problemy - wiem, przeżywałam), albo do skrajnie różnych.
Ja nie mam cudownych doświadczeń w domu, w kwestii trudnych, męskich charakterów, więc oczekuję od partnera spokoju, stabilności emocjonalnej i ciepła (nomen omen myślałam, że znalazłam, a tak cholernie się pomyliłam!).

Nie wiem, ja bym ci odradzała bad boy'ów. Mnie do nich absolutnie nie ciągnie, raczej doceniam to, co "nudne" dla większości dziewczyn, czyli uczuciowych, ufnych, ciepłych i wrażliwych mężczyzn, którzy są zainteresowani kobietą, nie olewają jej, nie imprezują przesadnie, nie mają nie-wiadomo-jakich doświadczeń seksualnych z nie-wiadomo-kim, nie piją dużo, nie palą papierosów, nie ćpają i są wierni, grzeczni, kulturalni (ale nie jacyś sztywni), ale przed wszystkim mają niesamowite POCZUCIE HUMORU, KREATYWNOŚĆ i umiejętność DOBREJ ZABAWY BEZ ZAHAMOWAŃ. I nie, nie mają przedziałka po środku głowy ani wszystkich zadań domowych odrobionych. Chyba wolę typ ciepłego, czułego, zabawnego luzaka.

Myślę, że z bad boy'ami same kłopoty. Piją, ćpają, nie szanują kobiet, olewają, traktują przedmiotowo, nie uznają autorytetów, są zbuntowani, dzicy. Niby to kręci, bo mało zasad, bo ostra jazda bez trzymanki, ale po co komu związek pełen wahania, płaczu, trudne relacje, walka z agresją, piciem, narkotykami? Jak lubisz, to owszem.
Ja nie potrzebuję bad boy'a, bo sama mam różne problemy i nie chcę, żeby ktoś mi jeszcze dokładał. Mój facet bad boy'em nie jest, a i tak mam z nim ostrą jazdę niestety :/

byliśMY. :/

"Jeśli chce - znajdzie sposób.
Jeśli nie chce - znajdzie powód."

Edytowane przez Polyvinyl_chloride
Czas edycji: 2014-01-27 o 23:38
Polyvinyl_chloride jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując