Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-03, 11:42   #87
spray
KWC

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

Miałam podobną historię jak Owieczka, tylko z ćmą. I była 2 w nocy. Eks tez przyjechał

A mój obecny TŻ?
Wstaje w nocy i jedzie dla mnie do apteki po leki przeciwbólowe,
codziennie, od pół roku, zawozi i odbiera mnie z pracy ( autobusem jechałabym równo godzinę), układając sobie tak harmonogram dnia, żeby to MNIE pasowało i nigdy nie skarzy się, że paliwo mu się na to zżera. Jest na każde moje skinienie, zawsze mnie wspiera, dopinguje i wierzy we mnie. Nigdy niczego mi nie żałował, nawet jak było bardo krucho z kasą. Wysyła mi urocze sms-y, a na imprezach nigdy nie zostawia mnie samej, chociaż kumple go ciągną na bok. Siedzi ze mną i kilka godzin bez przerwy potrafi prawić mi komplementy.

A zrozumiałam, że on mnie kocha tak naprawdę po jakichś 6 miesiącach bycia z nim. Przyznam, że wtedy nie grałam uczciwie. Byliśmy razem, ale ja wciąz kochałam swojego eksa, obecny TŻ był dla mnie tylko czymś w rodzaju pocieszenia. Ciągle wspominałam w pamiętniku eksa, ciągle pisałam, że tylko jego kocham, że nigdy się nie przemogę do tego obecnego, że to chyba pomyłka, że to bez sensu..
On oczywiście miał tego nie wiedzieć, ale jakoś tak wyszło, że wszystko to przeczytał. I nic mi nie powiedział. Nadal był czuły, troskliwy i szarmancki, tylko ciągle miał takie smutne oczy.
Nosił to w sobie jakieś trzy miesiące zanim to z niego wycisnęłam. Byłam wstrząśnięta, ze on wiedząc, że tak mało dla mnie znaczy chce być ze mną. Wtedy po raz pierwszy przemknęlo mi przez głowę, ze on chyba się zakochał, bo inaczej już by mnie dawno kopnął w tyłek!
Dużo później, jak byliśmy już taką prawdziwą, gruchającą sobie, zakochaną parą, przyznał mi się, że wtedy sobie cały czas powtarzał: stary, wytrzymasz, wytrzymasz, kiedyś sie w nim odkocha i wtedy może pokocha ciebie...
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując