Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 08:00   #4327
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część III

Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość
ALDO to taka uboższa wersja, jak samochód w wersji podstawowej bez bajerów. więc nie są złe, ale Melissy fajowsze.
Coś w tym jest

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
taki mały offtopik dorwałąm dzisiaj ugg nówki za 37 zł :P
Gratuluję Świetna okazja

Cytat:
Napisane przez Rudziack Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny potrzebna jest mi pomoc zamówiłam dzisiaj te buciki http://schaffashoes.pl/product/41344...n-flocked.html powiedzcie mi czy one są oryginalne? Nie mogę ich znaleźć w takim kolorze nigdzie indziej oprócz schaffy....
Cytat:
Napisane przez Rudziack Pokaż wiadomość
Dziekuje A czy zamawialyscie tam może ? Bo kliknelam swój rozmiar (40) patrząc na długość wkładki powinny być ok ale teraz sie zastanawiam czy bedą dobre czy za małe przymierzyć nie mam jak bo choróbsko mnie rozłożyło i zamówiłam je pod impulsem chwili :P a teraz sie zastanawiam :P
Tak jak dziewczyny piszą, oryginały. Ja mam wąską stopę, ale Mel też bym brała rozmiar większe.

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana Pokaż wiadomość
łowca promocji
Mój ostatni nabytek to bluzka diesel za 6 zł,kurtka diesel za 19 zł i sweter diesel za 23 zł w tk maxx.
A dzisiaj niestety kupiłam zegarkem MK i jem tynk ze ściany.
Ale moje łupy to pestka.Gratulacje
Gratuluję Ja uwielbiam złoto Tylko ten turkus mi by nie pasował do niczego. Ogólnie zegarek na plus

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

A ja mam śniegowace z Chinki za 39 zł Jedne nosiłam 2 zimy z rzędu. Teraz kupiłam kolejne, o dziwo szyte, nie klejone, ciepłe futro i wygodne. Nie noszę często takich butów, więc dla mnie w sam raz
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora