2007-06-03, 12:00
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: <BRUZDY NOSOWO-WARGOWE> Redukcja poprzez kosmetyki i leki...pOmOcY!:(
Dziewczyny dziękuje pięknie za wszytskie porady! Czarny Elfie, Kavala, Hexxana i L_V  
Kurcze,nie powiem, że zmartwiłam się predyspozycjami genetycznymi...faktycznie , moja mama też ma taką "grubą" skórę i bruzdy, ale za to mało zmarszczek:P Hehehhh. Droga L_V, a witamina C w postaci pastylek? czy jakieś serum? Niestety ja tutaj nowa na biochemii, więc przepraszam za swoją amatorszczyznę i głupie pytania... Czarny Elfie, a może być takie samodzielnie ukręcone serum?Jakie stężenie na początek? I czy stosować je na całą buzię, czy tylko na bruzdy?
Zaczynam się stosować do Waszym porad i nawiżać skórę Kurcze, dziwne to, miałam nadzieję,że mając tłustą skórę i przeżywając z nią te wszystkie katusze, przynajmniej zmarszczki będą mi trochę oszczędzone...
Ah, no i filtry...z tym jest problem, zaczęłam od SVR 50 B,ale pod koniec mnie zapchał masakrycznie I od tej pory "jadę" na próbkach,albo nie używam( nie bijcie , bo nie moge znaleźć nic do mojego tłuściocha...Ale obiecuję poprawę, tylko coś wynajdę...
pozdrawiam
|
|
|