Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - <BRUZDY NOSOWO-WARGOWE> Redukcja poprzez kosmetyki i leki...pOmOcY!:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-03, 12:00   #10
Silent Witch
Raczkowanie

GG do Silent Witch
Dot.: <BRUZDY NOSOWO-WARGOWE> Redukcja poprzez kosmetyki i leki...pOmOcY!:(

Dziewczyny dziękuje pięknie za wszytskie porady! Czarny Elfie, Kavala, Hexxana i L_V
Kurcze,nie powiem, że zmartwiłam się predyspozycjami genetycznymi...faktycznie , moja mama też ma taką "grubą" skórę i bruzdy, ale za to mało zmarszczek:P Hehehhh. Droga L_V, a witamina C w postaci pastylek? czy jakieś serum? Niestety ja tutaj nowa na biochemii, więc przepraszam za swoją amatorszczyznę i głupie pytania... Czarny Elfie, a może być takie samodzielnie ukręcone serum?Jakie stężenie na początek? I czy stosować je na całą buzię, czy tylko na bruzdy?
Zaczynam się stosować do Waszym porad i nawiżać skórę Kurcze, dziwne to, miałam nadzieję,że mając tłustą skórę i przeżywając z nią te wszystkie katusze, przynajmniej zmarszczki będą mi trochę oszczędzone...
Ah, no i filtry...z tym jest problem, zaczęłam od SVR 50 B,ale pod koniec mnie zapchał masakrycznie I od tej pory "jadę" na próbkach,albo nie używam( nie bijcie, bo nie moge znaleźć nic do mojego tłuściocha...Ale obiecuję poprawę, tylko coś wynajdę...
pozdrawiam
Silent Witch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując