Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 09:03   #3111
meire
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Kiedy bd miala wyniki?

No wlasnie srednio bo praktycznie co chwile cos waznego bedzie, a nawet gdybym chciala nie isc na to o 17 to nie moge, bo to seminarium magisterskie i na wpis kazdy musi byc ; ( zobacze zreszta jak sie lepiej nie poczuje to zostawie komus indeks i niech sie dzieje co chce, dzidzius jest najwazniejszy <3
Ale no zobaczymy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Na wyniki w większości czeka się jeden dzień.. ale nie wiem, jak z tymi tarczycowymi.. wole więc zrobić sobie wcześniej, żeby mieć kilka dni w zapasie...
To trzymaj się, Kochana.. i żebyś się lepiej poczuła...

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
strasznie się cieszę że już kochana z całego serca życzę Ci zeby i u Ciebie się wszystko wyregulowało i żebyś była już spokojna zaczynając starania
Obawiałam sie ze będzie jak w poprzednim m-cu gdzies kolo 20dc no i się zdziwilam jak ginka powiedziała że za 3-4 dni ; a swoją drogą poobserwowalam te 4 cykle no i w sumie i tak nie wiem kiedy w następnym mogę mieć owulację, bo w każdym cyklu wypadala inaczej więc ciekawe czy trafimy

No, u mnie się nie zanosi na szybkie uregulowanie... juz od początku mi temp skacze, jak zając... już sama nie wiem, co się tam zadziało... mam nadzieję, że po wizycie u gina się nie załamię.. ja chcę się już starać...

Ale Tobie mocno kibicuję, żebyś długo nie musiała czekać na swoje malutkie szczęście...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora