2014-01-28, 08:25
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Izotek
Cytat:
Napisane przez sweetdreammybaby
Hej dziewczyny jestem tutaj nowa. wiem że nie raz już był temat izoteku poruszany ale jak sprawdzam daty to trochę czasu temu to było a ja bym chciała znać teraźniejsze opinie.
Od marca mam zacząć kuracje właśnie tym lekiem obawiam się trochę  nie wiem czy zacząć czy nie bardzo. dużo czytałam o skutkach ubocznych jakie on powoduje :/ także o tych najgorszych czyli np. o osobach które podczas trwania kuracji nie wytrzymały i popełniły samobójstwo  wiem że efekty są rewelacyjne ale nie wiem jak to jest teraz z tymi skutkami?? Używa go ktoś teraz?? jak to u Was jest?? Mam wizytę w czwartek u ginekologa właśnie w tej sprawie i jeszcze muszę zrobić badania krwi. Czy on naprawdę jest taki niebezpieczny?? 
|
Moim zdaniem opinie są mocno przesadzone. Wiadomo, że każdy reaguje inaczej, ale np. dla mnie rozpoczęcie tej kuracji było najlepszą decyzją w życiu. Jestem innym człowiekiem.
Moja dermatolog mówiła, że na przestrzeni lat leki te bardzo się zmieniły, teraz są, jakby to powiedzieć, lepszej jakości, "czystsze" i nie powodują aż tak tragicznych skutków ubocznych. Powiem Ci od siebie, że ja oprócz suchości skóry i ust oraz bólu pleców nie miałam żadnych działań niepożądanych. A uważam że to jest nic w stosunku do efektu jaki można uzyskać.
Ale decyzja należy do Ciebie, ja trzymam kciuki, powodzenia! 
(i nie czytaj zbyt wiele o tym w internecie bo oszaleć można :P)
|
|
|