Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Izotek
Wątek: Izotek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 08:25   #2
fableux
Zadomowienie

Dot.: Izotek

Cytat:
Napisane przez sweetdreammybaby Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jestem tutaj nowa. wiem że nie raz już był temat izoteku poruszany ale jak sprawdzam daty to trochę czasu temu to było a ja bym chciała znać teraźniejsze opinie.
Od marca mam zacząć kuracje właśnie tym lekiem obawiam się trochę nie wiem czy zacząć czy nie bardzo. dużo czytałam o skutkach ubocznych jakie on powoduje :/ także o tych najgorszych czyli np. o osobach które podczas trwania kuracji nie wytrzymały i popełniły samobójstwo wiem że efekty są rewelacyjne ale nie wiem jak to jest teraz z tymi skutkami?? Używa go ktoś teraz?? jak to u Was jest?? Mam wizytę w czwartek u ginekologa właśnie w tej sprawie i jeszcze muszę zrobić badania krwi. Czy on naprawdę jest taki niebezpieczny??
Moim zdaniem opinie są mocno przesadzone. Wiadomo, że każdy reaguje inaczej, ale np. dla mnie rozpoczęcie tej kuracji było najlepszą decyzją w życiu. Jestem innym człowiekiem.

Moja dermatolog mówiła, że na przestrzeni lat leki te bardzo się zmieniły, teraz są, jakby to powiedzieć, lepszej jakości, "czystsze" i nie powodują aż tak tragicznych skutków ubocznych. Powiem Ci od siebie, że ja oprócz suchości skóry i ust oraz bólu pleców nie miałam żadnych działań niepożądanych. A uważam że to jest nic w stosunku do efektu jaki można uzyskać.

Ale decyzja należy do Ciebie, ja trzymam kciuki, powodzenia!
(i nie czytaj zbyt wiele o tym w internecie bo oszaleć można :P)
fableux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując