2014-01-28, 08:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocy bo oszaleje
Cytat:
Napisane przez anuanusia
Tylko kobiety mogą wymyślić takie wymówki.
Jasne taki delikatny mężczyzna,że autorka musi się nim zająć. Bo on biedny już kroku nie zrobi. Jak ktoś nie chce to nie chce nie zmusisz go żadną siłą. On sam zaproponował spotkanie więc chyba nadal chciał się spotkać.
|
Piszesz tak jakby facet nie mogl czuc sie zaklopotany i wycofax. Z tefo co autorka opisala probowal kilkakrotnie poglevic znajomosc q ona kilkukrotnie go uniknela. Przeciez w takiej sytuaxji mogl sobie pomyslec zd nie jest zainteresowana. Ty. Bardziej ze przeprosil za swoje zachowanie. Uwazam ze mogl pomyslec ze autorka chce kolezsnstwa. Zanim w koncu wyszlam za maz w wieku 30 lat to jednak mialam kilku chlopakow i zdarzalo mi sie ich na poczatku "odstraszyc" bo tez na poczatku mowilam cos siejacego niepewnosx albo "umykalam" i dopiero rozmowa albo jakies kolejne spotkanie czy kolejna okazja dawaly nam szanse naprawienia bledu z ktorego tworzyly sie kilkuletnie zwiazki.
Nie twierdzd ze tutaj tak jest ale jednak zycie nauczylo mnie ze rozmowa to podstawa wszystkiego i uwazam ze jesli autorce zalezy- a z tego co napisala zalezy- to lepiej by sprobowala jakos aprowokowac syt.spotkania i jakos oglednie nawiqzac do tematu, przetestowac co sie stalo niz tak walkowerem sie poddac.
Nie mowie o natretnym proszeniu o spotkanie, o nie, bo to faktycznie tylko odstraszy, ale o jakims sprytnym sposobie sprowokowania tego spotkania.
Mysle ze autorka sobie poradzi.
A szkoda by bylo aytuacji zupelnie nie wyjasnic.
P.s.a w zyciu mi sie dokladnie tak samo zdarzylo z moim mezem. Odstraszylam go sms'ami po kilku spotkaniach, bo mimo ze mi sie podobal to jakos tak myslalam ze to niemozliwe by facet z takim powodzeniem sie mna zainteresowal i zaczelam mu odpowiqdac dosx osxhle etc. I w koncu on napisal ze w takim razie przeprasza i nie bedzie sie narzucal. Na szczesxie zostalismy sprowokowani do wyjasnienia syt.i ulozylo sie akurat u nas super 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
&
 20.02.2015 BARTUŚ
Edytowane przez Magiusa
Czas edycji: 2014-01-28 o 08:36
|
|
|