Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 09:41   #4330
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część III

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie byłam zwolenniczką emu dopóki nie kupiłam miesiąc temu moje pierwsze emu wallaby lo oczywiście w turkusie.Noszę 36 więc mieszczę się w dziecięce.
Nie miałam wygodniejszych i cieplejszych butów.Nie ślizgają się i są naprawdę boskie.
Tak się nimi zachwyciłam,że kupiłam jeszcze jedne w spokojniejszym kolorze chesnut.Za 215 zł żal było nie kupić.
Przed emu kupiłam ukala sydney high ale mam za grubą łydke i brzydko się układały na nodze.Zresztą jeżeli chodzi o wykonanie emu wygrywają.
Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
ja miałam wczesniej z lidla, wiadomo, że w nich tylko w największe mrozy chodzi sie ;D czyli nieczęsto.. ale tamte czekoladowe, a te beżowe, więc kolor inny :P i za taką cenę to żal było nie wziąć..
Dokładnie Złapałaś okazję

Mi ogólnie nie podobają się emu, uggi itd. Nie rozróżniam ich i jakoś mnie to nie męczy Lubię jak but tego typu jest ze skróki sztywny i szyty. Mam je tylko przez rozsądek bo faktycznie zimno jest przy minus 10 Moje najbrzydsze buty
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora