Witajcie

To mój pierwszy post, ale przeczytałam regulamin i mam nadzieję, że nie złamię żadnej zasady

Wstawiam moje jadłospisy z ostatnich 4 dni, ponieważ wydaje mi się, że po 1 to ciężko coś konkretnego powiedzieć. Jestem laktowegetarianką. Mam nadzieję, że dowiem się od Was czegoś, czego jeszcze nie wiem
I owsianka (płatki owsiane górskie, jęczmienne błyskawiczne) z mlekiem o obniżonej zawartości laktozy, cynamonem, jabłkiem, suszoną śliwką, suszonymi morelami, słonecznikiem, wiórkami kokosowymi oraz makiem
II pomarańcza z płatkami kukurydzianymi bez cukru i soli oraz serkiem wiejskim
III kasza jaglana + (kupna) kapusta z grzybami + sałatka z roszponki, kiełków brokułu i kefiru + marchewka + ćwikła
IV sałatka: sałata masłowa, świeży szpinak, serek typu włoskiego, przecier pomidorowy, kukurydza, czerwona fasola, słonecznik
V 2 marchewki
I owsianka (płatki jęczmienne, owiane i otręby) z maślanką, wiórkami, makiem, słonecznikiem, musli, suszonymi morelami + jabłko
II sałatka ze świeżego szpinaku, pomarańczy i serka wiejskiego
III kasza jaglana + czerwona fasola + roszponka + kapusta z grzybami
IV 2 kubki maślanki
V twaróg chudy z maślanką i orzechami ziemnymi
I owsianka (płatki owsiane, jęczmienne i otręby) na soku pomarańczowym (bez dodatków), z serkiem wiejskim, suszonymi morelami, wiórkami, słonecznikiem i cynamonem + jabłko
II pomarańcza z naturalnym serkiem homogenizowanym i cynamonem
III włoszczyzna (mrożonka) z granulatem sojowym, żółtym serem, kiełkami na patelnię i świeżą natką pietruszki
IV serek wiejski + marchewka
V serek wiejski z musli, słonecznikiem i wiórkami
I owsianka (płatki owsiane, jęczmienne, otręby) z proszkiem budyniowym waniliowym, makiem, cynamonem i pomarańczą
II starte jabłko i marchewka z maślanką + jabłko
III sałatka z soczewicy, świeżego szpinaku, startej marchewki, serka typu włoskiego i świeżą natką pietruszki
IV surowa kalarepa + 500ml soku marchew-seler (bez dodatków)
V serek wiejski z orzechami ziemnymi
Pozdrawiam!