Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 10:29   #2757
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!

Cytat:
Napisane przez kognisia Pokaż wiadomość
To teraz pokazuj jakie chcecie obrączki, jaką suknię na poprawiny, ile zamierzasz zapłacić za fryzjera, kosmetyczkę i jaki pomysł na paznokcie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Obrączki zwykłe, żółte złoto, klasyczne, min. 4mm Na paznokcie chce frencha, o fryzure i makijaz sie pytałam w jednym salonie narazie, to 60zł i to i to. Jeśli bede chciała doczepiac rzesy to 90zł. Sukienke bym chciała długą, morelową i nie za 500zł ale takich nigdzie nie ma
Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
A mi smutno strasznie. Mam @ więc może dlatego mam takie obniżenie nastroju. Rozmawiałam chwilę z Tż i mnie wkurzył. Pożegnaliśmy się i się rozryczałam "Najgorsze" jest to, że tak naprawdę to w sumie nic złego nie zrobił. Czasem mi się tylko wydaje, że nie rozumie mnie jako kobiety. Albo to ze mną jest coś nie tak.
Tez tak czasem mam
Cytat:
Dobrze, że ja już mam salę i że z góry wiedziałam gdzie chcę! Chociaż, w sumie i może nie tak z góry, bo pierwszym typem był Folwark Cyziówka, pięknie tam jest i dużo miejsca żeby ewentualnie zorganizować ceremonię zaślubin (a o to też nam przecież chodziło), ale jak dowiedziałam się jakie ceny, to masakra!
Przy rezerwacji sali - 3 tysiące, później po weselu jeszcze 5 tys i jest to kwota jakby samego wynajęcia, bo nie jest to ani zaliczka, ani kaucja! Później 200-250 zł za talerzyki, w czym nie ma ciast, ani innych słodkości - więc trzeba osobno. I teraz najlepsze! Do wesel w lecie oddawana jest śliczna, duża scena do tańczenia, ale koszt jej wynajęcia to 5 tys złotych! Nie wspomnę już o tym, że nocleg dla pary młodej jest darmowy tylko przy weselu na min 200 osób!

Tym sposobem, bez większych oporów zrezygnowaliśmy z tego jakże pięknego, ale zarówno drogiego miejsca:p

O matko
Cytat:
Napisane przez turkusowapoziomka Pokaż wiadomość
Cześć ja tylko wpadam poinformować, że tż już został inżynierem na 5 stresowałam się razem z nim barrrrrrrrdzo

A teraz mimo tego, że wczoraj było małe świętowanie zbieram się do pracy

Wbijce do klubu, coś tam muszę skrobnąć
Gratulacje dla Tz

Cytat:
My myślimy o Krupniku, ma ładną butelkę i jest dobry

Piłam ostatnio na imieninach u babci Tz, wyjatkowo mi nie podszedł
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
to ja mam do zaproponowania:

w czwartek- towaroznawstwo żywności
w poniedziałek- zarządzanie jakością w usługach
w środę- zarządzanie produktem

:P
A ja proponuje Wam isc w sobote na 16 po swiadectwo do mnie do szkoly bo mi sie nie chce
Cytat:
To jak się tak wymieniamy to ja chętnie oddam wszystko co moje! Mianowicie: Psychologia Społeczna, Psychologia rozwoju człowieka, sztuczna inteligencja, matematyczne podstawy kognitywistyki, metodologia, filozofia umysłu

Chętnie wezmę logikę uwielbiałam logikę

Dziwaczne masz przedmioty

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-01-28 o 10:30
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora