Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 11:32   #1610
edytte
Zadomowienie

GG do edytte
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Amelka
Wikusia-modelka i jej fryzura ,poszła tak uczesana do przedszkola
Piękne te Twoje laseczki. Zazdroszczę warkoczyków.
Czarnula wszystkiego naj...
Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Ja sie juz pogodzilam z tymi rosmanowskimi wkładkami ( cena czyni cuda )
Były niefajne na poczatku, jak miałam sutki podrażnione i nawal. Teraz uzywam w domu i dają radę. Na wyjścia j&j.
Ja też ich używałam i nie było sety, ale jak piszesz cena czyni cuda.

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny..

Nie udzielam się często, bo trochę ciężko wbić mi się w Wasze rozmowy.. ale mam nadzieję, że jakoś mi się to w końcu uda..

Ale podczytuję cały czas, co u Was..
Pisz zwyczajnie co u Ciebie? My nie gryziemy. Każda na początku była tu nowa.

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
witam
ja na chwile, bo zaraz jade do mechanika wymienic kable wysokiego napiecia. ale zanim uciekne zagadka - jak wybrnac z sytuacji:
pani Y i pan Y (jest chrzesnym Marysi). jego tata - pan X i druga zona pani X (niewiele starsza od pana Y) sa przyjaciolmi mojego Tz. panstwo Y jak widza pana X dostaja bialej goraczki i wychodza z pomieszczenia, zeby pan X byl bezpieczny. Zaporosilam na urodziny panstwo Y. co mam zrobic jak panstwo X przypomna sobie i przyjada tez? mam wczesniej zapowiedziec, ze wpadniemy do pansta X z ciastkiem, czy zaprosic tydzien pozniej?
czekam na propozycje rozwiazania sytuacji
Lepiej oddzielnie zaprosić.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Włosiastych cór zazdraszczam

[/COLOR]
Nie zazdrość tylko bierz się do pracy to może wyjdzie

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

[/COLOR]Włączyłam dzis do diety amarantusa. Ze niby ma wapnia wiecej ńiz mleko, żelaza niz szpinak itd itp no i nie uczula ponoć.
Pyszny jest. Makaron z mlekiem owsianymi i amarsntusem sponsoruje dzisiejszybdzien
A co to jest? Ja nie słyszałam o tym czymś... ale pewnie w moim zad...u tego się nie dostanie.

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora