Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 12:50   #63
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

ja tez mysle, ze wykorzystalam, ale prawda jest taka, ze nikt nie wie co mu los jeszcze przyniesie. ja chce i ciesze sie kazda chwila spedzona z nasza kruszynka, ale kiedy czytam te wszystkie historie, ktore teraz w ogole osiagnely juz jakies apogeum to czlowiek w moment traci caly zapal
wczoraj tez juz T. do mnie mowi: niech zleca te 3 miesiace juz i zeby mala byla juz z nami, wiec widze, ze te wszystkie historie z Tv go strasznie dotykaja, mimo, ze przede mna zawsze stara sie byc silny. tych wizazowych mu nawet nie opowiadam, bo zabroni mi tutaj wchodzic.
a jeszcze ta historia sie wstrzelila w moment jak Lila miala cichsze dni: chyba przez 3 ostatnie bardzo mocno odpoczywala, ale dzis na szczescie juz czuje ja mocniej.

isiaku, juz sie nie moge doczekac foteczek z nowego domku kurcze, jak sie tam wprowadzicie to wszystko bedzie taka nowoscia pachnialo

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora