2014-01-28, 13:36
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Magnusia - przyyyyyj !!!
Cytat:
Napisane przez The light
|
Akkma- za egzamin. To co opijamy ?? 
Cytat:
Napisane przez _Shiloh_
Była pani Helath Visitor- zważyła Marcelka i moja klucha waży 5450 g  
|
za przyrost wagi 
Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa

Zbieram się na ktg, oby moja biała dama dowiozła mnie bezpiecznie nim pochłonie mnie jakaś zamieć śnieżna, a Bobo zacznie rodzić się w jakieś wiosce zabitej dechami i bez prądu.
|

Cytat:
Napisane przez sweet_vintage
Pytanie do mam - jakiego kremu do buzki używacie na mróz dla maluszków? Wyślę męża, by kupił gdy urodzę i chce juz wiedzieć jaki konkretnie.
.
|
Mi zamiast drogich kremów, moja pediatra poradziła kupić najzwyklejszą maść z witaminą A. 
Roane- dobrze ,że wszystko jest w porządku. Najważniejsze to się nie nakręcać. Mi też jest bardzo przykro i szkoda mi Agi. Współczuje jej tego co musi przeżywać, ale my będąc w ciąży nie możemy się teraz bardziej przez to co się stało nakręcać, że na pewno i u nas coś jest nie tak Głowa do góry, jeszcze trochę i wszystkie utulimy nasze dzieciaczki
Cytat:
Napisane przez poczatkujaca-dagmara
Lece na KTG i wizyte u gina 
Dowiem sie jakiego grubaska wychodowałam 
|

Witam się po południowo. Dzisiaj TŻ ma wolne, więc jestem z doskoku, trochę czytam trochę coś robię i tak mi minęło już pół dnia. Rano byliśmy na ktg. Z małym wszystko dobrze, rośnie jak na drożdżach i puki co żadne skurcze się nie piszą. Wynik na paciora jeszcze nie dotarł.
|
|
|