Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 15:20   #2740
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
1.U mnie dzisiaj zaczął się 30 tydzień! bardziej niż to przeraża mnie liczba 10! 10 tyg do porodu...

2.Dziewczyny w niedzielę wywinęłam niezłego orła podczas spaceru. Uderzyłam najpierw tyłkiem, później plecami i na koniec tak walnęłam głową że aż się odbiłam do drogi. Na szczęście gumka do włosów, czapka i kaptur trochę zamortyzowały upadek ale ból utrzymywał się jeszcze cały wczorajszy dzień. Mam nadzieję, że synkowi nic się nie stało.

3.Od wczoraj piecze/pali mnie skóra pod piersiami, w miejscu gdzie zaczyna się brzuch. Miałyście tak? Średnio to przyjemne. Dziecko jest niżej więc to chyba nic związane z nim.
1. Gratki
2. Oj bidulko w ostateczności lepiej, że do tyłu
3. Kochana Ja to miałam, skóra Ci się tam tak naciąga proponuje smarować oliwką dla niemowląt i kremami na roztępy bo możesz popękać .Jeśli jednak ból jest z prawej strony i taki drętwiejący to powiedz o tym ginowi bo to może być objaw choleostazy

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Właśnie się pooglądałam po kąpieli w dziennym świetle... ;-( ;-( mam rozstępy na brzuchu, udach i pupie. Wiadome było, że będę mieć, bo mam taką skłonność, że 3 kg w dowolną stronę i już mi na udach wyskakiwały, ale płakać mi się chce. No nic, trudno.
Ojej współczuje
Mi jak na razie wyskoczyły dwa rozstępy obydwa na cyckach po jednym na każdym ,ale chyba wolę tam bo to tylko mój Tż widzi, a Ja uwielbiam kostiumy dwuczęściowe więc na brzuchu byłaby ogromna tragedia

Mój pies zapadł w głeboki sen i albo sobie biegnie w nim i dodatkowo wyje, albo zaczyna warczeć komicznie to wygląda

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora