2014-01-28, 15:20
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez (t)asia
1.U mnie dzisiaj zaczął się 30 tydzień! bardziej niż to przeraża mnie liczba 10! 10 tyg do porodu...
2.Dziewczyny w niedzielę wywinęłam niezłego orła podczas spaceru. Uderzyłam najpierw tyłkiem, później plecami i na koniec tak walnęłam głową że aż się odbiłam do drogi. Na szczęście gumka do włosów, czapka i kaptur trochę zamortyzowały upadek ale ból utrzymywał się jeszcze cały wczorajszy dzień. Mam nadzieję, że synkowi nic się nie stało.
3.Od wczoraj piecze/pali mnie skóra pod piersiami, w miejscu gdzie zaczyna się brzuch. Miałyście tak? Średnio to przyjemne. Dziecko jest niżej więc to chyba nic związane z nim.
|
1. Gratki 
2. Oj bidulko w ostateczności lepiej, że do tyłu
3. Kochana Ja to miałam, skóra Ci się tam tak naciąga proponuje smarować oliwką dla niemowląt i kremami na roztępy bo możesz popękać .Jeśli jednak ból jest z prawej strony i taki drętwiejący to powiedz o tym ginowi bo to może być objaw choleostazy
Cytat:
Napisane przez mmhym
Właśnie się pooglądałam po kąpieli w dziennym świetle... ;-( ;-( mam rozstępy na brzuchu, udach i pupie. Wiadome było, że będę mieć, bo mam taką skłonność, że 3 kg w dowolną stronę i już mi na udach wyskakiwały, ale płakać mi się chce. No nic, trudno.
|
Ojej współczuje
Mi jak na razie wyskoczyły dwa rozstępy obydwa na cyckach po jednym na każdym ,ale chyba wolę tam bo to tylko mój Tż widzi, a Ja uwielbiam kostiumy dwuczęściowe więc na brzuchu byłaby ogromna tragedia
Mój pies zapadł w głeboki sen i albo sobie biegnie w nim i dodatkowo wyje, albo zaczyna warczeć komicznie to wygląda
|
|
|