Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 15:46   #79
...Skierka...
Zakorzenienie

Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

Witam Kochane,jak tak na chwile ponadrabiać troche i patrze a tu nie da sie nic napisać! Dopiero po jakimś czasie załapałam że tamten wątek już zamknięty bo jest nowy!

mam troche nadrabiania bo ostatnio więcej czasu poświęcam w "wolnej chwili" na prace domowe, bo stwierdziłam że jakaś mało zorganizowana jestem i sporo rzeczy zaniedbałam w ostatnim czasie, więc robie sie teraz na perfekcyjną panią domu która znajdzie czas na wszystko!
...a przynajmniej takie mam założenie

elunka jak torba spakowana znaczy że dzidzia już tuż tuż w końcu 9 miesiąc się zaczął! śpij śpij kochana oporowo!
bazile dzięki za radę z ciemieniuchą narazie dalej walczymy z nią
iza ja właśnie zrobiłam tak jak santom pisała, podłożyłam ręcznik pod materac żeby był pod lekkim skosem. Ale jak mały jest po jedzeniu to też go kładę na bok, ale on jeśli sie przekręca to na plecki.
kluska dzidzia taka słodziaśna... i jaka malutka
kwicia też chce spaaaaa
sophia ponoc zus często tak płaci z wielkimi spóźnieniami. Ale jak Ty sie spóźnisz z czymś do zus to już wielka afera!
cebulko to jest strasznie przykre... nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić co mama czuje w takim momencie...
monini a to @wredna!
kocurku jaki Marcelek już duży! a jaką ma słodką czuprynkę
mamaszkrabka witaj
Lunka słoski łobuziak z tego Kamilka
pszczoua ja narazie całkiem zapatrzona w Tymka jestem i narazie jak myślę o drugim dziecku to od razu mam przed oczami czas po cesarce i to jak narazie mnie blokuje na maksa nawet o myśleniu o drugiej dzidzi dlatego podziwiam
czarna a właśnie takie krzesełko chcieliśmy kupić, tzn podobne
cebulko doczytałam właśnie o infekcji. Nie wiem czy to aktualne ale jeśli nadal coś tam się zadziewa to skontaktuj się może ze swoim ginem...
anteria nie ma nic piękniejszego jak czucie swojego maleństwa w brzuszku

i moje dziecie wstało, znów nie zajrze do K...
ale nadrobie - mam nadzieje

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora